Bir kişi de çıkıp demiyor ki
Arkadaşım tamam anladım, senin görüşlerine katılmıyorum ama saygı duyuyorum.
Seviye yerlerde şu an. Bu şekilde saygısızlık içinde tartışılacaksa hiç tartışılmasın. Gerçekten de siyasi bir konu olsa seviye bu kadar düşmezdi. Ağzını bozanlara teşekkürler...
Bir kişi de çıkıp demiyor ki
Arkadaşım tamam anladım, senin görüşlerine katılmıyorum ama saygı duyuyorum.
Seviye yerlerde şu an. Bu şekilde saygısızlık içinde tartışılacaksa hiç tartışılmasın. Her iki düşünceyi savunanlara birden söylüyorum bunu. Gerçekten de siyasi bir konu olsa seviye bu kadar düşmezdi. Ağzını bozup seviyeyi düşürenlere teşekkürler...
Mod olan sizlersiniz.Seviyeyi kim yerlere düşürüyorsa gereğini yapma yetkisi sizde olduğuna göre şikayet etmeniz ne kadar doğru...Katılıyorum!
Osmanlının Ahlakını Savunurken Yaptığı Yorumlarda Ahlak bulunmayan kişiler gerçekten Şaşırtıcı Konuya yorum yapmaya korkak olduk çünkü hemen Tartışmaya dahil ediliyorsun![]()
Mod olan sizlersiniz.Seviyeyi kim yerlere düşürüyorsa gereğini yapma yetkisi sizde olduğuna göre şikayet etmeniz ne kadar doğru...
Mod olan sizlersiniz.Seviyeyi kim yerlere düşürüyorsa gereğini yapma yetkisi sizde olduğuna göre şikayet etmeniz ne kadar doğru...
Ayrıca yorum yapmanıza engel olacak bir durumda yok...