Muhteşem Yüzyıl yayından kaldırılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhteşem Yüzyıl yayından kaldırılmalı mı?

• Evet

Kullanılan: 20 62.5%
  • Hayır

Kullanılan: 12 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Tutturulmuş bir GERÇEKLER Teranesi

Gerçekliği de galiba gökten AYET indi öyle Sabit!

Nasıl bir inançtır bu senaristlere anlamıyorum!

Gerçekler hakkında biraz daha fikir edinmek için OKUYUN... Üşenmeyin OKUYUN

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beyler biraz daha sakin, saygıyı elden bırakmayalım lütfen!

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bir kişi de çıkıp demiyor ki

Arkadaşım tamam anladım, senin görüşlerine katılmıyorum ama saygı duyuyorum.

Seviye yerlerde şu an. Bu şekilde saygısızlık içinde tartışılacaksa hiç tartışılmasın. Her iki düşünceyi savunanlara birden söylüyorum bunu. Gerçekten de siyasi bir konu olsa seviye bu kadar düşmezdi. Ağzını bozup seviyeyi düşürenlere teşekkürler...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275

Seviye yerlerde şu an. Bu şekilde saygısızlık içinde tartışılacaksa hiç tartışılmasın. Gerçekten de siyasi bir konu olsa seviye bu kadar düşmezdi. Ağzını bozanlara teşekkürler...

Katılıyorum!

Osmanlının Ahlakını Savunurken Yaptığı Yorumlarda Ahlak bulunmayan kişiler gerçekten Şaşırtıcı Konuya yorum yapmaya korkak olduk çünkü hemen Tartışmaya dahil ediliyorsun :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

Seviye yerlerde şu an. Bu şekilde saygısızlık içinde tartışılacaksa hiç tartışılmasın. Her iki düşünceyi savunanlara birden söylüyorum bunu. Gerçekten de siyasi bir konu olsa seviye bu kadar düşmezdi. Ağzını bozup seviyeyi düşürenlere teşekkürler...

Katılıyorum!

Osmanlının Ahlakını Savunurken Yaptığı Yorumlarda Ahlak bulunmayan kişiler gerçekten Şaşırtıcı Konuya yorum yapmaya korkak olduk çünkü hemen Tartışmaya dahil ediliyorsun :)
Mod olan sizlersiniz.Seviyeyi kim yerlere düşürüyorsa gereğini yapma yetkisi sizde olduğuna göre şikayet etmeniz ne kadar doğru...
Ayrıca yorum yapmanıza engel olacak bir durumda yok...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Mod olan sizlersiniz.Seviyeyi kim yerlere düşürüyorsa gereğini yapma yetkisi sizde olduğuna göre şikayet etmeniz ne kadar doğru...

Şikayet Etmiyoruz sadece konuya yapılan Yorumların Seviyesinin ne kadar düşükte olduğunu anlatmak istiyoruz Emin olun bu konular kapandığı zaman çoğu kişi Şikayet edecektir neden kapandı Diye Konunun kapanması gerektiği yerde burayada belirtmeyiz Direk kapatırız merak etmeyin Sadece Biraz Sakin olmanızı İstiyoruz Aksi takdirde kapanıcaktır konu!

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ayrıca yorum yapmanıza engel olacak bir durumda yok...

Biz kimseye zorla bir şeyleri kabul ettiremeyiz. Baskı asla çözüm olamaz, birileri birilerinin hakkını gasp etmediği sürece düşüncesi özgürce paylaşsın ama burada önemli olan erdemli davranabilmek ve söylediklerin başkasını kışkırtacak şeyler olmamalı. Bu yüzden forum kuralları var zaten. İyi niyet gösteriyoruz ki bunun sebebi düşüncelere saygı duyuyor olmamızdan başka bir şey değil. Bazı şeyleri diretmenin anlamı yok. Ben düşüncelerine saygı duyuyorsam, senin de buna saygı göstermen gerekir. O yüzden sadece sözlü olarak uyarıyoruz ve gerekeni yaptık - bu aşamadan sonra sergilenecek davranışların sorumluluğu yazana aittir.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Tartışmalara son verip konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...