Kubilayhan014
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 211
Yok henüz YavruKonuşuyor mu?
Anladım. Hiç kuşum olmadı da o yüzden dedim.Yok henüz Yavru
Ama Yavru olduğu için küçüklükten alışırsa daha iyi konuşuyor. Dişi Erkek olmasını sormamın sebebi de erkekleri konuşuyor dişileri 1 2 kelime anca söylüyor.Anladım. Hiç kuşum olmadı da o yüzden dedim.
Doğrudur efendim pek ilgilenen yok ama şansımı denemek istedim. ??Çok tatlıymış. ? Maşallah.
Bende de var muhabbet kuşu.
Ama gerçekten bilmiyorum dişi midir erkek midir.Bu forumda bildiğim kadarıyla kuşlarla ilgilenen ve çok fazla bilgi sahibi olan yok.
Teşekkür ederim inşallah Erkektir. Zamanla tam belli olacakmış cere renginden ortaya çıkıyormuşErkek.
Evet haklısınız.Bir de yemine ve suyuna da iki de bir bakmak lazım.Doğrudur efendim pek ilgilenen yok ama şansımı denemek istedim. ??
Büyüdükçe insana daha da alışıyorlar cok seviyorum ama işte hastalanma ihtimalleri fazla o yüzden cok temiz, titiz davranmak gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim inşallah Erkektir. Zamanla tam belli olacakmış cere renginden ortaya çıkıyormuş
Erkek zaten %95, belli olmuş işte.Doğrudur efendim pek ilgilenen yok ama şansımı denemek istedim. ??
Büyüdükçe insana daha da alışıyorlar cok seviyorum ama işte hastalanma ihtimalleri fazla o yüzden cok temiz, titiz davranmak gerek.
Teşekkür ederim inşallah Erkektir. Zamanla tam belli olacakmış cere renginden ortaya çıkıyormuş
Teşekkür ederim. Bir akrabam yumurtalar canlı mı cansız mi diye telefonun flaşını açıp yumurtayı da onun üzerine koyuyor ve içi belli oluyordu. İçi eğer karardıysa yumurtadan yavru çıkmayacağı anlamına geliyormuşErkek zaten %95, belli olmuş işte.
2 çift kuşum var ondan biliyorum. 1 çift yumurladı 2 ay önce falan. şu an 4 tane yavrusu var. Kafesten aldık yavruları, şimdi bir daha yumurtladı. Diğer çiftte yumurtladı fakat yumurtalarından yavru çıkmadı
Çok güzel teşekkür ederim efendim.İnternete muhabbet kuşu 1saat.....dedirtme yazarsanız 1haftada istediğiniz kelimeyi söyler ben öyle öğretmiştim erkek muhabbet kuşu 21kelime söyleyebiliyordu, ayrıca muhabbet kuşu eğitimi için adem oğuz youtube kanalına bakmanızı öneririm,ben oradan bakarak kuşuma merdiven çıkma,el sıkışma gibi şeyler öğretmiştim
Rica ederim,sorunuz olursa seve seve cevaplarımTeşekkür ederim. Bir akrabam yumurtalar canlı mı cansız mi diye telefonun flaşını açıp yumurtayı da onun üzerine koyuyor ve içi belli oluyordu. İçi eğer karardıysa yumurtadan yavru çıkmayacağı anlamına geliyormuş
Çok güzel teşekkür ederim efendim.