arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mtu yu değiştirdim akn yi deldim. ttnet bununla ilgili hakkımda bi işlem yapar mı ? yapanlar var mı benim gibi ? sizce tekrar eski mtu ya almam gerekli yoksa ' bişey olmaz ' mı ?
Hocam ama ttnet sozlesmede bununla ilgili maddeden bahsediyo tam hatirlamiyorum ama oyle bi madde gectigini okumustum. Hukuki olarak koz onlarin elinde olmaz mi sizce ?
Boşver.Akn başlı başına Hukuksuzluk zaten.sen değil.TTnet düşünsün.
MTU değiştirmek hala işe yarıyor mu ki?
kardeş kaç yaptın mtu yu ben denedim olmadıarkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mtu yu değiştirdim akn yi deldim. ttnet bununla ilgili hakkımda bi işlem yapar mı ? yapanlar var mı benim gibi ? sizce tekrar eski mtu ya almam gerekli yoksa ' bişey olmaz ' mı ?
Aynen sanırım her modemde tam anlamıyla calışmıyor bende cok denedim ama hızı düşüyor başka birşey olduğu yok.kardeş kaç yaptın mtu yu ben denedim olmadı![]()
bende biraz artıyor sonra düşüyor hiçbir zaman tam verim alamadım.Aynen sanırım her modemde tam anlamıyla calışmıyor bende cok denedim ama hızı düşüyor başka birşey olduğu yok.
Edit: kullanıcılar modemleriyle istedikleri gibi oynarlar bu ttnet i ilgilendirmez.
kardeş kaç yaptın mtu yu ben denedim olmadı![]()
Siz yine şanslısınız bende hiçbir değer olmuyor
Hocam valla çok denedim 1024,332,232,200,427,432,400,500,534,532,678,632,800. Bunları bir kağıda yazıp hepsini denedim ancak sonuç aynı bazılarında hız yükseliyor ancak 5-6 saniye sonra tekrar eski hızına geri dönüyor.denedin mi ? hangilerini yazdın ?
Biliyorum eskiden banada birşey olmuyordu geçince ama bir defa kara listeye girince daha kurtulmak imkansızArkadaşlar mtu filan falan bilmiyorum da süperonline kullanıyorum 50 gb akk var 425 gb download Im oldu hızın düşmedi hiç modemi kapatmazsan hız düşümü olmuyor ama hafta da bir kendisi kapatıp açıyor![]()
Biliyorum eskiden banada birşey olmuyordu geçince ama bir defa kara listeye girince daha kurtulmak imkansız
Valla hocam oranın bir çalışanı vardı onu tanıyordum bana her kotayı geçtiğinde direk hızın düşmüyor diyordu ordakilerin görüp sınırı koyması gerekiyormuş ve birde kara liste tarzı şeyleri varmış direk oraya bakarak takipi hızlandırıyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana bunlar söylendi.Kara liste derken?
Valla hocam oranın bir çalışanı vardı onu tanıyordum bana her kotayı geçtiğinde direk hızın düşmüyor diyordu ordakilerin görüp sınırı koyması gerekiyormuş ve birde kara liste tarzı şeyleri varmış direk oraya bakarak takipi hızlandırıyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana bunlar söylendi.
Banada öyle geldi genelde bu işi sistem yapar ama bende onun yalancısıyımBana saçma geldi açıkçası
bende direkt düşüyor çokta kullanmıyoruz en fazla 250GB... niye?