MSN Vürüsü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam şuraya bir bakıver.

Geçen seneki virüs o yöntemle siliniyordu. Belki bu da silinir.

xxmanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kaspersky rescue diski indir güncelle ve tam sistem taraması yap kesin çözüm alacağına eminim teknik servisimizde vazgeçilmez programımız budur . ayrıca senin gibi madur yüzlerce kişinin msn virusu başta olmak üzere birçok virusu bununla en ufak hata almadan temizleyebiliyoruz..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu virüs 1 senedir var yeni değil :) kaspersky varsa sisteminde tam tarama yap yoksa buradan kaspersky virus removal tool indir onunla tam tarama yap bulduğu tüm virüsleri sağ tıklayıp delete yap ;) Kaspersky Virus Removal Tool Download

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu virüs benimde bilgisayarıma bulaşmıştı..bilgisayarımda avast vardı virüsü bulamıyordu. bir kaç farklı program denememe rağmen çözüm bulamadım.. en son yüklediğim ComboFix problemi çözdü.. denemeni öneririm

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu virüs benimde bilgisayarıma bulaşmıştı..bilgisayarımda avast vardı virüsü bulamıyordu. bir kaç farklı program denememe rağmen çözüm bulamadım.. en son yüklediğim ComboFix problemi çözdü.. denemeni öneririm
Combofix'in en önemli özelliği autorun virüslerini temizlemesidir akşam üzerine bana virüslü bir bilgisayar geldi tamir için ad aware+combofix+ccleaner ile bilgisayarı eski haline getirip başarı ile teslim ettim ;)