MSI'dan Netbook Atağı

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
MSI rakiplerine göz dağı vererek Intel'in yeni platformu Pine Trail-M'e sahip Netbook'larını Aralık ayında göz önüne çıkaracağını duyurdu.

Intel'in takvimine göre Pine-Trial-M platformunun tanıtım tarihi Ekim 2009'dan ertelenerek 2010 yılının ilk çeyreğine kaydırılmıştı. MSI ise rakiplerinin bir adım önüne geçmek için Aralık 2009 ayında yeni platforma sahip Netbook'larını tanıtacağını duyurdu. Intel'in ise bu duruma ne cevap vereceği bekleniyor.
msi-wind1250683781.jpg
MSI'ın yeni Netbook'larında Windows 7 işletim sistemi bulunacak. Bu yeni Netbook'ların bazı modellerine dokunmatik ekran entegre edilmesi bekleniyor. Diğer Netbook satıcıları Asus ve Acer'a baktığımızda yeni Pine Trial-M platformuna sahip Netbook'larını Intel'in takvimine uyarak aynı tarihte çıkarmayı planlıyorlar.

:: MSI'ın Netbook'ları hakkındaki görüşlerinizi buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
window 7 i kaldırabilecekmi? merakla bekliyorum

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kaldırır kaldırırda işlemcisi yine atom n270 mi bi deişsin artık

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
derler ya bedava verseler almam onun gibi bişi msi benim için arıza yaptıktan sonra ruh sağlığınız için direk atın :D zira servisindeki arkadaşlar bu konuda çok başarılı :D

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunlarda çift çekirdekli atom mu olacak? nedir bu Pine-Trial-M platformu?
edit: az önce inceledim nette anladığım kadarıyla atom işlemcisi kadar fark yaratacak.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sevmiyom bu küçük laptopları.:D