Msi ve Monster Nasıl Marka ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar
msi'nin bu markası ve
http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun...B-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu209951.html

monster'in bu markasını beğendim
http://www.monsternotebook.com.tr/c...d=426741&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

yada bildiğiniz güzel marka uzun süreli kullanılacak olan önümüzdeki oyunları sorunsuz bi şekilde çalıştırabilecek olan bi laptop önerebilirsiniz. Tavsiyem asus. Laptopu ben almayacağım bir arkadaş alacak bütçe max. 1850.

mesela bu pc nasıldır ?
http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun...B-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu198450.html

sizce monster ve msi nasıl markadır ? Alınacak pc'ler mi ? Servisleri nasıldır ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
monster kullanıyorum. teslimat tarihinden biraz geç aldım 2 iş günü kadar (gecikme için 500 yerine 750 gb harddisk vererek jest yaptılar).
teknik olarak özellikleri ortada 17" p170em kullanıyorum performans açısından hiç sorun yaşamadım. adı gibi canavar.
çift haddisk desteği ile 120gb ssd + 750 gb hdd kullanıyorum.

ekranı parlak seçtim oldukça memnunum. renkler çok canlı ve görüntü oldukça keskin.

ses çıkışı pek iyi sayılmaz. ortalamanın altında. her ne kadar üstünde onkyo yazsada ben yüksek bir ses alamadım. daha ucuz hp laptoplardan daha yüksek ses geliyor.
kasa malzeme açısından çok kaliteli görünmüyor. düz plastik. iyi ve kötü yanları var. touchpad'i aydınlatmamaları, sadece 3 usb girişi olması, düşük ses çıkışı, klavye diziliminin biraz garip olması eksi yönleri
fanların arka tarafta olması, cihazın diğerlerine göre çok daha az ısınması(dizimin üstünde kullanabiliyorum yanmadan :D), hdmi ve dvi çıkışlarının arkada olması, aydınlatmalı klavye gibi şeyler artı yönleri

cihaz yanında gelen adaptör normal laptop adaptörlerinin 2 katı boyutta. gerçek bir tuğlaya oldukça yaklaşmışlar. laptopun ısınıp ses yaptığına pek şait olmadım ancak adaptör onun açığını iyi kapatıyor. içindeki fanın maşallahı var.

ayrıca web sitelerinden çok hızlı cevap veriyorlar. sorduğum soruyu en fazla 1 gün gecikmeli yanıtlıyorlar. ayrıca donanımhaber forumunda temsilcileri de var oradanda destek almıştım.

çanta olarak sırt çantası seçmiştim. laptop 4 kilo, adaptörde en az 1 kilo vardır. doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum. gönderdikleri çanta güzel.

ben cihazdan oldukça memnun kaldım.

aydınlatmalı klavyeden çektiğim bir poz

244015_10151161198739004_1469740525_o.jpg

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
monster zaten oyun için yapılıyor monster forever after:D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet kardeş araştırdım bir kaç yere daha baktım ismi gibi canavar demişler :) Ama samsun'da yetkili servisi yok bu biraz uzaklıştırdı kendini benden. birde ağır demişsin sonuçta masaüstü almıyoruz :) 5 kilo biraz fazla bence. diğer laptoplara bakmalıyım herhalde :D

Brightblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monster firmasına 19.11.2012 tarihinde bir ürün siparişi geçtim. Teslim tarihi 1-15 Ocaktı. Beklenen oldu ve bana teslim tarihinin 15 Şubata ertelendiğini söylediler ve başka bir erteleme olmayacağını bildirdiler. 15 Şubatta defalarca aramama rağmen ulaşamadığım yetkililere 17 Şubatta ulaştım ve kesin teslimatın 15 martta yapılacağını bildirdiler. Bu konuşma sırasında özellikle yurt dışından malzeme bekleme gibi bir durumun olmadığına her şeyin hazır olduğuna dair teyit aldım. Geçtiğimiz hafta boyunca her aramamda bir gecikme olmayacağına dair teyit aldım!
Sonuç: Ürün yine kargoya verilmedi!! Firma yalan beyanda bulunmakta ve müşteriyi yanlış yönlendirmektedir. Hiç bir güvenilirliği yoktur!

action848

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

zeuscan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monsterdan son zamanlarda her forumda şikayet görüyorum ama hukuksal bir süreç başlatan var mı bu konuda bilmiyorum. MSI tercihleri güzel olabilir bence de özellikleri çok iyi.

adammısınız

Asistan
Reaksiyon puanı
0
msı sipariş veriyorsun en geç 3 iş gününde teslim ediyorlar
monster sipariş veriyorsun en geç 3 ay sonra belki gelir :D:D

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
MSI ve MONSTER ikiside çok iyi oyun bilgisayarları fakat ben MSI den yanayım...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
MSI'ın teknik servisi nasıl peki ?

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MSI tam bir oyun canavarıdır. Gerçi oyun için hiçbir zaman laptop önermiyorum sonuçda ne olursa olsun fanı bir süre sonra ısınır ve sizi rahatsız eder Masaüstünde 10 saat kesintisiz yüksek grafikli bir oyun oynasanız dahi problem olmaz fakat bunu laptopda yaparsanız hangi laptop olursa olsun cayır cayır ısını elinizi yakar :) ama dediğim gibi illa laptop diyorsanız MSI öneririm diğer laptoplara nazaran daha az ısınır ve daha performanslıdır grafik olarak.

amon4nnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güçlü bilgisayarları yurt dısından getirttıklerı parçaları toplayarak oluşturan markalardır.msi bilmem ama monster dan kesınlıkle uzak durulması gerekıyor kanımca.şöylekı ürünü sipariş ettim ancak olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtım ve 2 gun ıcınde ıptal ettım.su an 2. ay bitti neredeyse hala herhangı bır ucret ıadesı yok ve telefonu acıp mesgule dusuruyorlar.

Modest Örnek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ülkemizin cahilliğine bak gerçekten bu ülkeden korkuyorum, MSİ ile Monster`ı karşılaştırıyorlar konuyu açan kişi tamam onun bir bilgisi yokda cevap yazanlar gitmiş MSİ ile Monster`ı karşılaştırıyorlar...
Monster tamamen MSİ taklididir, tüm modelleri MSİ`dan çalınmadır, Monster evet fiyat açısından birazdaha uygun ancak parayı bir kenara bırakırsak MSİ`ın adının geçtiği bir konuda Monster`dan bahsetmek, MSİ`a bir hakarettir bu kadar diyorum... :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Parayı bir kenara bırakamazsın. Fiyat olarak MSI ve Monsteri eşleştirdiğinde de Monster bariz performanslı çıkıyor. MSI'da bazı modelleri gereksiz pahalı. Onun yerine Asus G serisi notebookları alınır. MSI'dan kaliteli. :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
ya ülkemizin cahilliğine bak gerçekten bu ülkeden korkuyorum, msi ile monster`ı karşılaştırıyorlar konuyu açan kişi tamam onun bir bilgisi yokda cevap yazanlar gitmiş msi ile monster`ı karşılaştırıyorlar...
Monster tamamen msi taklididir, tüm modelleri msi`dan çalınmadır, monster evet fiyat açısından birazdaha uygun ancak parayı bir kenara bırakırsak msi`ın adının geçtiği bir konuda monster`dan bahsetmek, msi`a bir hakarettir bu kadar diyorum... :)

kazik=msi. (Notebooklar için geçerlidir)
Anakartını ve ekran kartını kullanmaktayım memnunum. Fakat notebooklarda arkada aydınlatmalı msi logosu var diye 2000₺ fazla para vermem. Örneği Tulpar T7 2.6 kasası 4000₺. Aynı kasa MSİ'da 6500₺.

Reaksiyon puanı
16,128
msi biz sadece kodamanlarla muhatab oluruz diyor notebook kısmı.

Modest Örnek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSİ`da Kalite var Logo ile ne alakası var bu çok bariz birşey MSİ daha kaliteli ancak para konusunda birşey diyemem gerçektende MSİ, Monster`a göre biraz tuzlu,
Örenğin:
MSİ %20 Performans, Fiyat: 2700TL
Monster %20 Performans, Fiyat: 2500TL

Gerçekten bariz bir fark var ancak ben yinede MSİ derim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ya ülkemizin cahilliğine bak gerçekten bu ülkeden korkuyorum, MSİ ile Monster`ı karşılaştırıyorlar konuyu açan kişi tamam onun bir bilgisi yokda cevap yazanlar gitmiş MSİ ile Monster`ı karşılaştırıyorlar...
Monster tamamen MSİ taklididir, tüm modelleri MSİ`dan çalınmadır, Monster evet fiyat açısından birazdaha uygun ancak parayı bir kenara bırakırsak MSİ`ın adının geçtiği bir konuda Monster`dan bahsetmek, MSİ`a bir hakarettir bu kadar diyorum... :)
Msi'nin kalitesi tartışılmaz , tama kabul ama bu dönemde hele ki dolar uçmuşken fiyatta tartışılır. Benim Monster"a vereceğim para 3000 Tl iken , Msi'deki fiyat 5000 Tl oluyor.
Telefonları kıyaslarken bile fiyat üzerinden kıyaslama yapıyoruz. Bilgisayarları niye yapmayalım?

Modest Örnek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet senenin başında fiyatlar 300tl fark yaparken şimdi 1000fark edeiliyor bu konuda hemfikirim, ancak dolardan kaynaklı bir fark bu kadar değil normalde.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Dolar dusunce Monster da fiyatlari indirgiyor. Msi kalitesi daha yuksek ama Monster fiyat performansta bir numara. Kaliteli de kalitesiz degil sadece msi ve asus gibi markalara oranla kalitesi dusuk kalir. Masaustu performansina yakin bir laptop istediginiz de msi da 4000 tl gozden cikariyorsunuz rahat. Monster de 2700 civarindan Gtx 860 kartli laptoplar satiyor.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
MSİ`da Kalite var Logo ile ne alakası var bu çok bariz birşey MSİ daha kaliteli ancak para konusunda birşey diyemem gerçektende MSİ, Monster`a göre biraz tuzlu,
Örenğin:
MSİ %20 Performans, Fiyat: 2700TL
Monster %20 Performans, Fiyat: 2500TL

Gerçekten bariz bir fark var ancak ben yinede MSİ derim.
100 lira daha fazla olan monsterin 970m li olup msi'n 880m li olması gibi şeyler de yok değil.

B

Burakk31

SDN Okuru
Msi yabancı firma olduğu için parça değişimi veya parça sorunu yaşadığınızda sorununuzu anlatmanız zor bu bir ikincisi sorunuzu anlattınız servis sizi haklı buldu parça değişimi yapılması imkansız ama monster aldığınızda firma türkiyede ve türk olduğu için, isminin yabancı olması sizi şaşırtmasın, parça değişimi sorun izahı gibi sıkıntınız olmaz olsa bile açarsın telefonu konuşursun bu kadar basit. MSİ kötülemiyorum ama performans fiyat karsılaştırmasın yaptığımda monster daha ağır basıyor özellikle monster abra a7 v5.3

badoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Msi GE62 6QD modelini 3 aydır kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı oyunlarda veya programlarda.

MonsterOyunda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monster kullanıcısyım tavsiye ederim. Herhangi bir sorun olursa yazabilirsin bana.

ali159

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
İkisi de gayet iyi ve kaliteli markaalr ama monster ibraz daha donanıma önem verir bu nedenle msi bana daha çok hoş geliyor hem donanım hem tasarım açısından doğru orantılı gidiyor.