MSİ gx 630-620

mehmet_166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI GX630 AMD X2 DUAL CORE ZM-80 2.1Ghz 4096MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN )

İşlemci & Cache AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor Turion Ultra ZM-80 2.1G
İşlemci Windows Vista® Home Premium
Chipsets nVIDIA MCP77
Sistem Belleği 4 GB
LCD Ekran 15.4" ACV(Amazing Crystal Vision) Display
Graphics & Video Kart nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3 VRAM
Ses SoundBlaster compatible
HDD 250GB SATA (5400RPM)
Optical Sürücü DVD Super Multi
Webcam 2.0M
Kart Okuyucu 4-in-1 Card Reader, SD/MMC/MS/MS Pro
Communication Port Built-in Gigabit Ethernet LAN and Modem Module Built-in 802.11b/g Bluetooth V2.0+EDR
I/O Port Graphics Card Output (15-pin, D-Sub) X 1 USB2.0 Port X 3 Mic-in Port X 1 Headphone Output X 1 Modem Port X 1 LAN Port X 1 PCI Express Card X 1 eSATA X 1 HDMI X 1
AC Adaptor 120W
Battery Pack & Life Li-Ion 6/9 cells
Ağırlık Ve Uzunluk 358(L) X 260(D) X 27~31(H)mm
2.7KG

su an 2000 ytl arkadaslar szie sorum amd işlemciler laptoplarda sorun cıakrıyomu yoksa performans olarak intelle aynımı
msi markası anakart vb parca uretiminde kaliteli olsada laptop olarak nasıl
arastırdıgım kadarıyla farklı yorumlar var siz ne diyorsunuz kararsız kaldım
bu konuda msi gx 620 aralık ayında pıyasaya cıkacakmıs ve ıntel işlemcili olucakmıs bu modelin beklemelimiyim yoksa ındırım varken bu laptop ualmalımıyım cunku uzrınde kı ekstra turbo tusuyla ıslemci hızı 2.4 ghz kadar cıkıyormus oyuncular için tasarlanmıs oldugundan
normal fiyat 2.250 ama su an ındırımde

mehmet_166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu fiyat aralıgında bı cok laptop olmasına ragmen ekran kartı bu kadar iyi olan baska bı tavsıyenız varsa sevınırım

kaptantsubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msi in diğer modellere olan üstünlüğü öncelikle kasasının aleminyum magnezyum alaşımlı olması. ve bütün oyunları açabilecek kapasitede olmasıdır. ayrıca çanta da veriliyor. zaten bu çanta bile 100 ytl eder.

mehmet_166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugune kadar ciddi bi sorun oldugunu duyan yada bilen varmı servis cok fazla yerde olmadıgı ıcın ugrastırmasını ıstemıyorum kalite olarak arstırma fırsatım oldu cok fazla elestıır ıduymadım

kaptantsubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servis olayına gelirsek İstanbul Maltepe'de ANKO bilgisayar var. tek servis orası.

bilgisayarınızda bir sorun olurs alıcı ödemeli olarak anko ilgisayara gönderiyorsunuz. onlar tamir edip size ücretsiz yolluyorlar. ankoda msi ın kendi elemanlarından 5 tane tayvanlı mühendis çalışmakta.