Msi ge63 notebook, dell alienware ikisi arasında kaldım

Reaksiyon puanı
57
Msi ge63 notebook, dell alienware ikisi arasında kaldım. alienware biraz pahalı 8000 bin tl bulamadım. msi ge63 ekranı nasıl arkadaşlar, Ben biraz görüntüsü canlı arıyorum çünkü iş için programları kullancam fazla oyun oynamam.

boostrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Abi oyun falan oynamayacaksan msi, alienware ne alaka? şu an 6300 tl'ye macbook pro /w touchbar modeli var. Retina ekran mis gibi

Reaksiyon puanı
57
Yaaa macbook pro 15 inçlikleri 9000 den aşağıya değil. hem özellikleri cok düşük bana göre. bende çok düşündüm o notebook ama 2.2 ghz hızla grafik çalışamam herhalde. hem durmadan her sene macbook pro cıkarıyor onu aldığımda eskicek hemen, düşücek özellikleri. bende öbür notebook daha mantıklı geliyor aslında :/

boostrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yaaa macbook pro 15 inçlikleri 9000 den aşağıya değil. hem özellikleri cok düşük bana göre. bende çok düşündüm o notebook ama 2.2 ghz hızla grafik çalışamam herhalde. hem durmadan her sene macbook pro cıkarıyor onu aldığımda eskicek hemen, düşücek özellikleri. bende öbür notebook daha mantıklı geliyor aslında :/
İlk olarak macbooklarda eskime olmaz. 2.olarak 10 bin tl civarına 2.7 ghz li i7 işlemcili alabilirsiniz. Onlarda ekstra amd radeon grafik kartı mevcut. Siz de bilirsiniz ki apple'ı apple'ı yapan düşük donanımla büyük işler başarmasıdır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Macbook topuna hiç girme hocam.MSI ın KDV indirimini beklerseniz Hepsiburada'dan 7500 TL fiyat bandında belirtmiş olduğum bilgisayarı alabilirsiniz.3ms 120Hz IPS muhteşem bir ekrana sahip.Cooler Boost5 ve her tuşa ayrı renk ataması yapabileceğiniz SteelSeries klavye mevcut.Kesinlikle böyle bir bilgisayar almak varken MacBook olayına girmeyin.Macbook alacaksanız sadece amacınız mac ve ios platformuna yönelik birşeyler geliştirmek ise alın onun haricinde bulaşmayın.Linux bile daha iyi olur.Bütün bu saydığım sebeplerden ötürü dediğim laptopu kdv indirimini bekleyip 7500 TL civarı bir fiyata alabilirsiniz.Ayrıca dediğim ürünün taşınabilirliği de çok yüksek.İnce fakat içerisinde 3 tane 40 yapraklı fan bulunuyor.
MSI GE73VR 7RE(Raider)-084XTR Intel Core i7 7700HQ 32GB 1TB Fiyatı

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
57
Macbook pro alsam bile masrafı bitmez onun usb girişi yok dvd si ayrı bi pahalı, dell alienware gözüme hoş geldi özellikleri kafa yormuyor herşey mevcut 8500 yakın kadar satsalar gerçekten mutlu olurdum. Bide nereden satın alcam ya