MSI Dvd-Rom Gürültüsü

dr.virus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir kaç gündür MSI GE60 sahibiyim. Kafama takılan bir şey var:
DVD-ROM'una bir cd/dvd taktığımda ilk okumada(hızlanmada-çalışmada) çok fazla gürültü çıkarıyor. Traktör gibi; tırrrrıııııııt :D... Sanki dönen bir fanın bir cisme sürtmesi gibi....
Dediğim gibi ilk okumada.. 4-5 sn sonra ses kesiliyor. Acaba defolu ürün mü? Bi sorun mu var yoksa bu normal mi?

dr.virus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI noteook kullanan kimse yok mu arkadaşlar???

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben MSI GT 680R kullanıyorum. Benim Disk okuyucusunda bir sorun yok. Bazen üretim hatası olabiliyor. Disk okuyucu yerine tam oturmadığı için çalışırken ses çıkarabiliyor. Servisini arayıp sormanı tavsiye ederim.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Öncelikle hayırlı olsun.

Msi kullanıcı olarak güzel bir tercih yapmışın model olarak.

Bende bu sorun yok ama sende olması cihazda kusur var anlamına gelmez.

Bence normal bir durum olarak gözüküyor şayet okumada ve yazmada sorun varsa hemen değişime gönder.

Öncelikle hayırlı olsun.

Msi kullanıcı olarak güzel bir tercih yapmışın model olarak.

Bende bu sorun yok ama sende olması cihazda kusur var anlamına gelmez.

Bence normal bir durum olarak gözüküyor şayet okumada ve yazmada sorun varsa hemen değişime gönder.

Bir yorum okudum başka forumda cihazla ilgili.

her haliyle güzel laptop 4 tane eksi gözüme çarptı
1) usb'lerin konumu
2) laptop ayaklarındaki lastikler iyi tutmuyor laptop kayıyor masada
3) dvd sürücü çok sağlam değil gibi sağa sola zorlamadan gidip geliyor
4) fan çıkışı ve güç girişi yan yana olmuş kabloyu arkaya doğru vermezsem direk fandan gelen sıcak havaya maruz kalıyor zarar verebilir

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
MSI GE620 DX kullanıyorum. Fan sesi yüksek çıkabiliyor ama bahsettiğin şekilde cızırtılı bir ses gelmiyor. Arayıp durumu erkenden bildir. MSI laptoplarda bir önceki mesajda yazılı sorunlar maalesef var. Fakat fiyat - performans olarak da daha iyisi yok.

dr.virus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Anormal bir durum olabilir diyorsunuz....Fakat bir forumda ge60 kullanan bir kullanıcı normaldir herkeste var o ses dedi....Kafam karıştı.
Hayır işin aslını öğreneyim yetkili servisi aradığımda ona göre konuşacam. Yuvarlak laflarla milleti oyalayabilirler. Ya da yolla gelsin diyebilirler telefonda uğraşmamak için.Ben de yok yere de servise yollamak istemiyorum...Ses çıkarmasının benim için pek önemi yok. Fakat kusurluysa sonradan Dvd-Rom'un iş görmeme ihtimali de var tabii...