Msa durduruldu hatası

ea6710ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pki

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben webiew de güncellemeleri kapattım ama geri açmak istiyorum çünki play storede güncelleme var ve güncelleyemiyorum nasıl eski haline döndüre bilirim

Ben webiew de güncellemeleri kapattım ama geri açmak istiyorum çünki play storede güncelleme var ve güncelleyemiyorum nasıl eski haline döndüre bilirim

Webiewin tüm verilerini temizlesem sorun olur mu acaba eski haline döner mi
Ben de msa'nın güncellemelerini kaldırmıştım. Tekrar nasıl açabilirim güncellemeleri bilen var mı?

Anlklkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hiç bir şeyi silmeyin, güncelleme kapatmayın. Play store da android system webiev diye aratın güncelleme var uygulamada gece gelen onu güncelleyin sorun ortadan kalkıyor. Not 9 pro kullanıyor hiç bir sıkıntı kalmadı.

Elchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar hiç bir şeyi silmeyin, güncelleme kapatmayın. Play store da android system webiev diye aratın güncelleme var uygulamada gece gelen onu güncelleyin sorun ortadan kalkıyor. Not 9 pro kullanıyor hiç bir sıkıntı kalmadı.
Ben güncellemeleri kapattım webievin.simdi nasıl geri eski haline getire bilirim

fampirus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba redmi note 9 pro kullanicisiyin bugun bu hatayi almaya basladim .

Alptekin77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar üstte yazdım ayarlar uygulamalardan Android Sytem Webiew in güncellemelerini kaldırın eğer ki sıkıntı devam ederse play store den Webiew arayın onu güncelleyin

Anlklkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çünkü şuan güncelleme var gözüküyor ama güncellenmiyor muhtemelen kapattım diyedir şimdi eski haline getirmek için sadece verileri temizle var orda hani o zaman eski haline geri döner mi
Play store a girdiğinde uygulamayı kaldır gibi bir buton görüntüleyebiliyor musun kontrol eder misin eğer kaldır butonu varsa kaldır önce sonra güncellemeyi dene sorun çözülecektir

Anlklkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Screenshot_2021-03-23-12-04-50-626_com.android.vending.jpg
arkadaşlar play store dan aratın buradan kaldır butonunu kullanarak kaldırın ve arrından güncelle butonu aktif olacaktır gğncellediğinşzde hiç bir sorun kalmıyor

clebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözdüm şimdilik ama sorun çıkar mı bilmiyorum. müzik listesini açınca hemen geri kapanıyordu. şimdi düzeldi bu sorun. ikide bir alttan o bildirimler çıkmıyor artık. ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yönet>sağ üst köşedeki üç noktadan tüm uygulamaları listele sonra arama kısmına webview yazınca>android system webviev>en alttaki üç seçenekten ortadaki seçeneği tıklayıp güncelleme almamış haline getirdim çözüldü gibi görünüyor sorun şimdilik.

Agresif horoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim
Arkadaslar cozumu buldum uygulamalara girin +uygulama yonet+orada arama yerine webview yazin +guncellestirmeyi sil yapinca duzelecek miden donus yaptilar yaptim oldu iyi gunler

Elchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Play store a girdiğinde uygulamayı kaldır gibi bir buton görüntüleyebiliyor musun kontrol eder misin eğer kaldır butonu varsa kaldır önce sonra güncellemeyi dene sorun çözülecektir
Hayır işte bende kaldır butonu yok ?

Salih_Meric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cozumu buldum uygulamalara girin +uygulama yonet+orada arama yerine webview yazin +guncellestirmeyi sil yapinca duzelecek miden donus yaptilar yaptim oldu iyi gunler
Redmi 6 pro kullanıyorum. Ne play store de kaldır tuşu var, ne de güncellemeleri kaldır diye bir tuş var

Kerem Yakup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kesin çözüm burada. Sırf bunu yazabilmek için foruma kayıt oldum. Kısa bir video. Kesin çözüm. İyi günler dilerim herkese

Agresif horoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Redmi 6 pro kullanıyorum. Ne play store de kaldır tuşu var, ne de güncellemeleri kaldır diye bir tuş var
Uygulamalara girdiginde uygulamalari yonet var ona rikladiginda arama kismi cikiyor oraya webview yazarsan sorunu cozersin onun on bellegini yemizlesende olur kanimca

Play stor degil telefonun kendi ayarlar bolumundeki uygulamalar kismindan gireceksin

Salih_Meric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamalara girdiginde uygulamalari yonet var ona rikladiginda arama kismi cikiyor oraya webview yazarsan sorunu cozersin onun on bellegini yemizlesende olur kanimca

Play stor degil telefonun kendi ayarlar bolumundeki uygulamalar kismindan gireceksin
inşallah olmaz ama önbelleği temizlemek dışında başka mantıkta yok :d

Anlklkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır işte bende kaldır butonu yok ?
Uygulamar bölümünden Chrome un güncellemelerini kaldır ardından play store da tekrar android web viev arat o zaman gelecek buton muhtemelen o şekilde de çözümleyebilirsin

Erhangcr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim
Merhaba ben düzelttim çözümü: Google Play Storeden >Android System WebViev güncellemeniz gerekiyor

Erhangcr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hâlâ uyarı çıkıyorsa ya telefonu sıfırlayın ya da bilgisayar ile kaldırın veya devre dışı bırakın bir sorun olmuyor. Reklam uygulaması gerekli bir uygulama değil.
Sorunun çözümü :Google Play Storeden >Android System WebViev güncellemeniz gerekiyor

leylamecnun14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de ayarlar uygulamaları yönet tüm uygulamalar androsid websystem yapıp onu kaldırdım düzeldi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Şuana kadar bir hata almadım çok garip. Cihazım RN9

Fatih29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Redmi note 8 pro kullanıyorum bende de aynı sorunlar var. Google, uygulamalar açılmıyor. Son kale youtube ve Chrome dayanıyor bunlar da giderse Xiaomi bayisini basmam an meselesi.

SRe-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı hatayı alıyordum Chrome u güncelleyince hata çözüldü. Chrome un güncellemesi varsa yapmanızı tavsiye ederim. (Redmi 5 plus)