Msa durduruldu hatası

Salih_Meric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazım redmi 6 pro , yöntemim Android System WebViev'i devre dışı bırakmak daha hiç olmadı . Redmi 6 proysa benim taktiği yapın, başka hiçbir şey yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi note 8 pro kullanıyorum bende de aynı sorunlar var. Google, uygulamalar açılmıyor. Son kale youtube ve Chrome dayanıyor bunlar da giderse Xiaomi bayisini basmam an meselesi.
yok be bende sadece msa uyarısı geliyodu o kadar

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Android Sistem Wiewi Hiç güncellemem ne işe yaradığıda belli değil kaç aydır güncelleme bklior hic güncelleme yapmadım valla mi9t

Salih_Meric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android Sistem Wiewi Hiç güncellemem ne işe yaradığıda belli değil kaç aydır güncelleme bklior hic güncelleme yapmadım valla mi9t
knk ben direk devre dışı yaptım işe yarıyo ve uygulama benim hiç işimede yaramıyordu (toplam verisi zaten 56 kb idi düşün)

okanguven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android Sistem Wiewi güncellemesi yaptım . sorun çözülmüş gözüküyor. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Hala Sorun Devam Ediyorsa Bu Sürümde Sorun Yok Apk Bulup Kurabilirsiniz Düzelebilir

IMG_20210323_133734.png

azize.shift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neredeyse bütün çözüm önerilerini denedim, olmuyor, olmuyor. Çözebilenlerin de bir kısmı tekrar ettiğini söylüyor.
ELimiz mahkum beklemekten başka çözüm kalmadı mı, şaka gibi ya.

Ok01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende de var aynı sorun ama uygulama sorunu hiçbir şekilde yaşamıyorum herkesin yeni model ama benimki Redmi note 7 cihazla alakası olmadığını düşünüyorum belki Xiaomi yazılımında bir sorun vardır bende Instagram'da oluyor . Instagram önbelleği silin belki geçer .

Yabancılarda da oluyor mu .Olmuyorsa bence Türkiye ağı ile alakalı olabilir çünkü abimin telefonu Vestel v4 o da hiçbir uygulamaya giriş yapamıyor.

Son düzenleme:

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869

buyrun çözümlere. :)

Neredeyse bütün çözüm önerilerini denedim, olmuyor, olmuyor. Çözebilenlerin de bir kısmı tekrar ettiğini söylüyor.
ELimiz mahkum beklemekten başka çözüm kalmadı mı, şaka gibi ya.
Zaten kesin çözüm olmadığı belirtiliyor, geçici çözüm.

Ok01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çoğu android cihazda oluyormuş sadece Xiaomi değil.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Redmi note 8 pro kullanıyorum bende de aynı sorunlar var. Google, uygulamalar açılmıyor. Son kale youtube ve Chrome dayanıyor bunlar da giderse Xiaomi bayisini basmam an meselesi.
Markaya özel değil Android'in genelinde olan bir sorun. Android System Webview uygulamasını güncelleyin, güncelleme gözükmüyorsa güncellemeleri kaldırın.

Ok01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
MSA'nın diğer Android cihazlarda olmasına imkan yok.
Uygulama durdurulma hatası diğer cihazlarda da oluyormuş demek istedim .

Bir de play Store'dan herhangi bir uygulama indiremiyorum ve güncelleyemiyorum

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Sorunun kaynağı Android System Webview uygulaması etkilediği uygulamalar markadan markaya değişebilir.
Konu MSA durduruldu konusu yalnız hatırlatayım. :) Her ihtimalde yine MSA'nın (MIUI System Ads.) diğer Android telefonlarda olma ihtimali yok :)

Oguzxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın

Ayarlar
Uygulamalar
Sağ Üstte ki üç noktaya basın
Tüm Uygulamaları Göster diyin
Android Sytem Webiew i Bulun
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Şimdilik sıkıntı gitti Deneyenler Lütfen yazsın
Teşekkür ederim yaptım oldu ?

nehir90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hata raporu gönderdim ve böyle cevap geldi sorun düzeldi : Sayın müşterimiz, bazı kullanıcıların "MSA durmaya devam ediyor" / "Uygulama durmaya devam ediyor" sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu fark ettik. En son Web Görünümü ve Chrome güncellemelerini kaldırmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin: 1. Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları Yönet> "Web Görünümü" Ara> Uygulama Bilgileri> Güncellemeleri Kaldır, "Tüm sonuçları göster" i tıklayın, Android Sistem Web Görünümü 2'yi bulacaksınız. Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları Yönet> "Chrome"> Uygulama Bilgileri> Güncellemeleri Kaldır; Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz.

Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim.

--- Güncelleme:

Xiaomi, MSA durduruldu hatası için çözüm yöntemleri açıkladı:

Sayın müşterimiz, bazı kullanıcıların "MSA durmaya devam ediyor" / "Uygulama durmaya devam ediyor" sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu fark ettik. En son Web Görünümü ve Chrome güncellemelerini kaldırmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin: 1. Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları Yönet> "Web Görünümü" Ara> Uygulama Bilgileri> Güncellemeleri Kaldır, "Tüm sonuçları göster" i tıklayın, Android Sistem Web Görünümü 2'yi bulacaksınız. Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları Yönet> "Chrome"> Uygulama Bilgileri> Güncellemeleri Kaldır; Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz.

Son düzenleme:

Bagi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende güncellemiyi kaldır yok etkinleştir yazıyor etkinleştiriyorum tekrar devre dışı bırakıyor çok garip gerçekten

Bazı xiaomi modellerinde android system webview devre dışı. Yani hiçbir müdahale yapamıyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-23-15-40-14-879_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-03-23-15-40-14-879_com.miui.securitycenter.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_2021-03-23-15-39-59-913_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-03-23-15-39-59-913_com.miui.securitycenter.jpg
    14.5 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_2021-03-23-15-40-14-879_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-03-23-15-40-14-879_com.miui.securitycenter.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2021-03-23-15-39-59-913_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-03-23-15-39-59-913_com.miui.securitycenter.jpg
    14.5 KB · Görüntüleme: 128

azize.shift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bazı xiaomi modellerinde android system webview devre dışı. Yani hiçbir müdahale yapamıyorsunuz.
Aynen böyle benim de, yahu yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Bagi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen böyle benim de, yahu yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Xiaomi mi note 3'te Android System Webview'de güncelleme ya da güncellemeleri kaldırma olmadığı için dün gece hata veren uygulamaları silip tekrar yükledim sorun kalmamıştı. Sabah yeniden attı uygulamalardan. Şimdi telefona format attım yine düzeldi, bakalım yeniden hata verecek mi? İşin ilginç yanı benim telde webview sürümü eski 80.0.3987.99 fakat son güncelleme tarihi 22.03.2021 olarak yazıyor. Eğer bu formatta işe yaramazsa Xiaomi mi note 3 gibi manuel güncelleme yapılamayan telefonlarda problem çözülemeyebilir. inşallah böyle birşey olmaz.

Format attım telefona şuan bi sorun çıkmadı. yeniden uygulamalardan atarsa deneyecem bu yöntemi. Teşşekkür ederim cevabınız için.

Format attım telefona şuan bi sorun çıkmadı. yeniden uygulamalardan atarsa deneyecem bu yöntemi. Teşşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleme:

Ksm156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Redmi Note 9 Pro cihazım için bende aynı hatayı aldım bugün. Bugüne kadar hiçbir sorun yoktu. Bugün bir uygulama için de sürekli durduruldu hatası alırken daha sonradan msa durduruldu hatası da almaya başladım. Sanırım bir güncelleme ile düzeltirler.

Kesin çözüm ben de .not 9 pro var kesin çözüm oldu

serhat0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Suan icin kesin çözüm denenen cihaz note 8 dir... MSA durduruldu hatasını aşağıdaki şekilde çözdüklerini söyleyen kullanıcılar mevcut. Siz de deneyebilirsiniz. Ben de şimdi test ettim problem çözüldü...

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ Üstte ki üç noktaya basın> Tüm Uygulamaları Göster deyin > Android Sytem Webiew i Bulun> Güncellemeleri kaldırın
Arkadaşlar çok kolay ve net çözüm ü yazıyorum.Uygulamalar>Google Chrome>Güncellemeleri kaldır.Telefonunuz eski haline dönecek saygılar...

umtkrhn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android webview uygulamasını güncelleyin düzeliyor, bende akşamdan beri ne belalar okudum xiaomi 'ye, ki ben zamanında msa' yı silmiştim telefondan

Milamusic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözüm burada

BU SORUNU ÇÖZDÜ

atkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın

Ayarlar
Uygulamalar
Sağ Üstte ki üç noktaya basın
Tüm Uygulamaları Göster diyin
Android Sytem Webiew i Bulun
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Şimdilik sıkıntı gitti Deneyenler Lütfen yazsın
çok teşekkür ederim redmi note 8 kullanıyorum ve bu söylediğini yaptıktan sonra bütün uygulamalar açıldı ve "msa durduruldu" hatasını artık vermiyor telefon

wlyra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de redmi note 9 pro kullanıyorum aynı şekilde dün akşam başladı ve girdiğim çoğu uygulama da durduruldu hatası alıyorum