Msa durduruldu hatası

yenfiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan icin kesin çözüm denenen cihaz note 8 dir... MSA durduruldu hatasını aşağıdaki şekilde çözdüklerini söyleyen kullanıcılar mevcut. Siz de deneyebilirsiniz. Ben de şimdi test ettim problem çözüldü...

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ Üstte ki üç noktaya basın> Tüm Uygulamaları Göster deyin > Android Sytem Webiew i Bulun> Güncellemeleri kaldırın

Ali Ceran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, güncellemeleri kaldırın diyorsunuz da yok öyle bir seçenek. Redmi note 6 pro mevcut bende, sabahtan beri deniyorum arıyorum öyle bir seçenek yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-23-08-37-32-595_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-03-23-08-37-32-595_com.miui.securitycenter.jpg
    21.4 KB · Görüntüleme: 271

cnkbatuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız seviniri
Gencler telefondan güvenlik uygulamasından tarama yaptım pil yiyen uygulamaları kaldırdım verileri sildim durduruldu sorunu kalktı ama ne pubg ne exxen hiç biri direk atıyor .

scetinyahoo.com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim
Chrome üzerine basılı tutun. Ve oradan program bilgisine gidin. Güncelleme leri kaldırın. Sorun telefon da değil Chrome altında çalışan bir uygulama. Chrome u komple kaldırma da etkili olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar böyle bir şey denedim sıkıntı kesildi isterseniz bakın

Ayarlar
Uygulamalar
Sağ Üstte ki üç noktaya basın
Tüm Uygulamaları Göster diyin
Android Sytem Webiew i Bulun
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Şimdilik sıkıntı gitti Deneyenler Lütfen yazsın
Chrome üzerine basılı tutun. Ve oradan program bilgisine gidin. Güncelleme leri kaldırın. Sorun telefon da değil Chrome altında çalışan bir uygulama. Chrome u komple kaldırma da etkili olacaktır.

Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Chrome üzerine basılı tutun. Ve oradan program bilgisine gidin. Güncelleme leri kaldırın. Sorun telefon da değil Chrome altında çalışan bir uygulama. Chrome u komple kaldırma da etkili olacaktır.
off bu ne ... sanki nokia 3310 kullanıyorum googlea bile giremiyoruz
hrome üzerine basılı tutun. Ve oradan program bilgisine gidin. Güncelleme leri kaldırın. Sorun telefon da değil Chrome altında çalışan bir uygulama. Chrome u komple kaldırma da etkili olacaktır

Gencler telefondan güvenlik uygulamasından tarama yaptım pil yiyen uygulamaları kaldırdım verileri sildim durduruldu sorunu kalktı ama ne pubg ne exxen hiç biri direk atıyor .
Chrome üzerine basılı tutun. Ve oradan program bilgisine gidin. Güncelleme leri kaldırın. Sorun telefon da değil Chrome altında çalışan bir uygulama. Chrome u komple kaldırma da etkili olacaktır

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
12 Saat geçmeden 26K Görüntülenme İLGİNÇ

WASDci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorunu çözdüm Ve videosunu Ćektim
BAKARSİNİZ ARTİK

Hamsom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Kardeşim sağolasın benim telefon mi max 3 tamamıyla hata düzeldi

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,887
Cevap verilmiş ama söyleyeyim bu sorun Android System Webiew kaynaklı oluştu.

XiaomiKullanici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum redmi Note 9 pro bugün akşam msa durduruldu diye hata aldım ve hata almaya devam ediyorum.Sürekli duruyor diye hata veriyor acaba sebebi nedir bi de bu msa nedir açıklarsanız sevinirim
Sanırım ben bu konuda yardımcı olabilirim. Ben de bu sorunu yaklaşık 10 dakika öncesine kadar yaşıyordum bir arkadasimdan da yardım alarak internetten bulduğum bir video ile bu sorunu düzelttim linkini aşağıya koyuyorum.

Sanırım ben bu konuda yardımcı olabilirim. Ben de bu sorunu yaklaşık 10 dakika öncesine kadar yaşıyordum bir arkadasimdan da yardım alarak internetten bulduğum bir video ile bu sorunu düzelttim linkini aşağıya koyuyorum.
Umarım yardımcı olmuşumdur. Ben bu video sayesinde düzelttim ama umarım güncellemeleri kapatmamın yan etkileri olmaz.

ea6710ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar güncellemeleri falan kapatmayın bence. Play Store'a Android System WebView güncellemesi geldi. Onu güncelledikten sonra tüm sorunlar düzeliyor, uygulama sürekli duruyor hatası veya uygulamadan atma sorunu kalmıyor.

Matbacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android sistem webwier uygulaması güncellemelerini kaldırın sorun çözüldü

ERAY7-4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar güncellemeleri falan kapatmayın bence. Play Store'a Android System WebView güncellemesi geldi. Onu güncelledikten sonra tüm sorunlar düzeliyor, uygulama sürekli duruyor hatası veya uygulamadan atma sorunu kalmıyor.
Arkadaşın dediğini yapın guncelledim oldu.

Matbacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuzu sakın sıfırlamayın gerek yok
Çözüm basit ; android sistem webwier uygulaması güncellemelerini kaldırın

Gokmenndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android wep güncellemesini kaldırınca düzeliyor ancak bazı uygulamalarda bazı bölümlerde değişik hata vermeye devam ediyor güncellemeyi kaldırınca hepsiburadanin değerlendirme kısmına girince hata almaya başladım. Xiomi yada uygulamanın yetkilileri ile görüşmeyi başaran mail ile iletişime girebilen var mıdır?

Snn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ayarlar
Uygulamalar
Güncellemeleri kaldırın

Şimdilik Düzeldi bende

Paylaşımınız için teşekkürler,bu işlemden sonra bende de düzeldi (not 8)

Gokmenndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuzu sakın sıfırlamayın gerek yok
Çözüm basit ; android sistem webwier uygulaması güncellemelerini kaldırın
Kesinlikle sıfırlama yapmayın uygulama hatası bu aynı hatayı telefonla görüşme uygulamasında yaptılar güncellemesini kaldırınca düzeliyordu yeni güncelleme gelene kadar indirmemistim bunuda aynı şekilde halledicez gibi

Hatayı ben geç aldım belki telefonu daha az kullandığım için yavaş yavaş tüm uygulamalar çökmeye başlamıştı ancak düzeldi güncellemeyi kaldırınca mi note 9 pro

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Sorun android system webview kaynaklı. Sadece xiaomi cihazlarında değil diğer markaların cihazlarında da problem yaratabiliyor. Play store üzerinden android system webview için güncelleme varsa yapmanızı tavsiye ederim.

Gokmenndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun android system webview kaynaklı. Sadece xiaomi cihazlarında değil diğer markaların cihazlarında da problem yaratabiliyor. Play store üzerinden android system webview için güncelleme varsa yapmanızı tavsiye ederim.
Dün için son güncellemeyi gösteriyor onu yapınca telefon yoldan çıktı ?

İdris58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Google Play e girin android web webwier uygulamasına güncelleme gelmiş onu ordan güncelleyin düzeliyor

Matbacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Emirrdjdhdgdhdj,
Kesinlikle sıfırlama yapmayın uygulama hatası bu aynı hatayı telefonla görüşme uygulamasında yaptılar güncellemesini kaldırınca düzeliyordu yeni güncelleme gelene kadar indirmemistim bunuda aynı şekilde halledicez gibi

Hatayı ben geç aldım belki telefonu daha az kullandığım için yavaş yavaş tüm uygulamalar çökmeye başlamıştı ancak düzeldi güncellemeyi kaldırınca mi note 9 pro
Sistem tabanlı tahminimce güncelleme yapmalarını bekleyeceğiz şimdilik bir sıkıntı yok telefonda

Ahmetbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun Tamamen Geliştirici Seçeneklerde Onu Kapatıyoruz Komple Telefonu Bastan Başlatıp Uygulama Oyun vs Giris Yapiyoruz gerekli Olursa Tekrardan Geliştirici Seçenekleri Acin Ayni Kapanma Sorunu Oluyor ise Kapali Durmasi Daha İyi

Tüm Xiaomi'ler pert oldu şimdilik arkadaşlar :) Bende de gmail, msa, oyunlar çalışmıyor şimdilik. Sayının artmasından korkuyoruz. Beklemekten başka yapacak bir şey yok. Sıfırlama falan uğraşmayın boşuna bir işe yaramıyor. Acil güncelleme bekliyoruz mecbur.
Yukardaki Ust Yorumu Oku kardeşim ayni sorun bendede oluştu Geliştirici seçeneklerle alakalı

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Resmen telefonumu kullanırken taciz ediyor beni.

MR.king

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google play a girip (android sistem Web view) i güncelle sorun gitti bende

Burak01940

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sıkıntı android webviev ile alakalı onu kaldırın düzeliyor

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Screenshot_2021-03-23-10-50-31-256_com.android.updater.jpg

Güncelleme gelmiş bulunuyor arkadaşlar.

Ibrahimovbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiomi poco x3 bendede dünden beri aynı hata var. Hala düzelmedi

Elchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pki
Suan icin kesin çözüm denenen cihaz note 8 dir... MSA durduruldu hatasını aşağıdaki şekilde çözdüklerini söyleyen kullanıcılar mevcut. Siz de deneyebilirsiniz. Ben de şimdi test ettim problem çözüldü...

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ Üstte ki üç noktaya basın> Tüm Uygulamaları Göster deyin > Android Sytem Webiew i Bulun> Günce

Ben webiew de güncellemeleri kapattım ama geri açmak istiyorum çünki play storede güncelleme var ve güncelleyemiyorum nasıl eski haline döndüre bilirim

Ben webiew de güncellemeleri kapattım ama geri açmak istiyorum çünki play storede güncelleme var ve güncelleyemiyorum nasıl eski haline döndüre bilirim

Webiewin tüm verilerini temizlesem sorun olur mu acaba eski haline döner mi

Son düzenleme: