MS Vista Home Premium'a office 2007 nasıl yüklenebilir?

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. yeni bir notebook almıştım. üstünde MS Vista Home Premium geldi ama tabiki office yok. Elimde office 2007 enterpires var.Özetle office programını nasıl yükleyebilirim? office 2007 yada başa sürümü de olabilir.

Yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorum eksikmiş gibi geldi. aslında makina yeni olduğu için gereksiz şeyler yükleyip yormak istemiyorum. ama office programına ihtiyacım var. bu yüzden sizce en uygun hangi programı,nasıl yükleyebilirim? uyum sorunu yaşamamak için burdaki üstadlardan yardım bekliyorum.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vista da office 2007 uyumluluk sorunu çıkarmaz. nasıl yüklerim dersen tak cd'yi açılan ekranda yükleye bas :D makinamı yormak istemiyorum dersen de, artık ucuza satılan orjinal bi office2003 (yada bulursan başka ;) ) yükle makinene.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vista da office 2007 uyumluluk sorunu çıkarmaz. nasıl yüklerim dersen tak cd'yi açılan ekranda yükleye bas :D makinamı yormak istemiyorum dersen de, artık ucuza satılan orjinal bi office2003 (yada bulursan başka ;) ) yükle makinene.

Cevap budur yani :) Başka nasıl kurmayı düşünmüştünüz ki ?

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar. bir uyumsuzluk sorunu olabilirmi diye aklıma takılmıştı. okadar detaylı bilmiyorum bu işleri de.cevaplar için herkese teşekkür ederim

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen öğle sevgili pinonnhio27. kit imkanlar iş yapcaz diye bi notebokk aldık. heder etmeyelim garibanı :)

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diyelimki office 2007 kurduk ve etkinleştirdik. dosya adı kısmında uyumluluk modu yazarsa bu nedemek oluyor sizce?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
office 2003 dosyasıdır, eski versiyon officelerde yartılmış belgedir. office 2007 tüm eski belgeleri okuyup/dünzenleyebilir ancak 2007'nin docx, xlsx gibi yeni uzantılarını eski versiyonlar okuyamaz. eğer çalışmalarını sadece sen kullanacaksan sorun yaratmaz ama başka bilgisayarda (muhtemelen office 2003 veya eski sürümlerinde) açamazsın. O yüzden farklı kaydetip 2003 dosyası biçeminde saklaman faydalı olabilir.

husserant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
office 2003 dosyasıdır, eski versiyon officelerde yartılmış belgedir. office 2007 tüm eski belgeleri okuyup/dünzenleyebilir ancak 2007'nin docx, xlsx gibi yeni uzantılarını eski versiyonlar okuyamaz. eğer çalışmalarını sadece sen kullanacaksan sorun yaratmaz ama başka bilgisayarda (muhtemelen office 2003 veya eski sürümlerinde) açamazsın. O yüzden farklı kaydetip 2003 dosyası biçeminde saklaman faydalı olabilir.

sağol jojoba. bu kafamı kurcalıyodu zaten iyi oldu. son olarak orjinal office 2007 de olupta kırık olamay bir özelliği biliyorsan söyler misin?