Ms Office 2010 ve Libre Ofis Uyum sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bircan83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bircan83

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar arkadaşlar. Evdeki bilgisayarda ms office 2010 kurulu. Okuldaki akıllı tahtada libre ofis kurulu. Ms office de hazırlanan word, excel veya power point belgelerini libre ofiste açmaya kalkınca belgelerde bozulma oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Ms Ofiste hazırlanan belgenin libre ofiste sorunsuz açılmasını istiyorum)

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Pek mümkün değil dediğin senin yaptığını tersini ben yaptım Impress->Powerpoint doğru düzgün gözükmedi slaytlar internette bakarsan görürsün o kadar da uyumlu olmadıklarını

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mümkünse evdeki pcye de libreoffice kurun ve orada hazırlayın hazırlayacaklarınızı.

Bircan83

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mümkünse evdeki pcye de libreoffice kurun ve orada hazırlayın hazırlayacaklarınızı.
O kolay da ya internetten indirdiklerimiz ne yapacağız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzun zaman olmuş ama belki birilerine lazım olur... Arkadaşlar, ms office ile libre ofis özellile sunumlarda kullanılan tema, işaret vs gibi farklılıklardan dolayı uyumsuzdur. birinde hazırlayıp diğerinde düzeltirim bakarım diye uğraşmayın, işkence gibidir. Ancak MS officede hazırlanan bir slayt ya da doc dosyasını görebileceğiniz ücretsi ms office yazılımları var. Yani bak ama dokunma:) eğer hazır slayttı aynen kullanacaksanız bu çözüm işe yarar. MS officeim var onda hazırlarım librede bakarım dersen canın sıkılır, kur libre ofisi de onu da kulan gerektiğinde, diğeri kaldırman gerekmiyor ki... selamlar