Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bende ipod nano 8 gb yada en çok içimde iz bırakan 30 gb mp3 çalar almak istiyorum.30 gb 13 saate kadar müzik dinleyebilme 3 saate kadar da video seyretme imkanı veriyor.8 gb ise 24 saate kadar müzik dinleyebilme ve 5 saate kadar video seyretme imkanı veriyor.Kararsız kalıyorum acaba 30 gb mı 8 gb mı diye.İkisi hakkında bilgiye sahip olan varsa benımle paylaşmalarını isterim.
istekler arsında ucuzluk söz konusuysa trekstor diyorum hem kalite hem ucuz yaklaşık 1 senedir
trekstor i.beat xtension
kullnıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. marka oalrak da kullandığım ürünüde
özellikleri:
1 gb hafıza
hafıza kartı okuması için yuva aynı zamanda hafıza kartı ile genel hafızasını artırıp kullanabiliyorsunuz(tek problem hafıza kartı tam oturmuyor yuvaya azcık dışarıda klaıyor)
ister radyolu ister radyosuz olrak piyasa da mevcut menü kullanımıda çok karışık dğil türkçe dil desteği var
ee daha ne olsun
TREKSTOR
not: benim memnun olmadığım tek kısmı kulaklığıydı verdiği kulaklık şenayzır ( yazılımı şimdi aklıma gelmdi ) tatmin etmeyen tek şey kulaklığı oldu