muhammetgulll
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle Firefox'tan Chrome'a(Google Chrome Canary Build) geçiş yaptığım zaman karşılaştığım üç zorluk var. Firefox'un eklentilerine bağımlıyım adeta. Genelde eklenti konusunda sıkıntı yaşamaya başladım. Başka sıkıntılarımda var ama sırayla numaralandırarak gitsem gideyim en iyisi 
1)Öncelikle Firefox'ta birden fazla sekme açıkken çıktığınız zaman kaydet ve çık seçeneği var. Google Chrome'da bu özellik var mıdır? Eğer varsa nereden yapılır? Eğer yoksa eklentiyle bu mesele çözülebilir mi?
2)Firefox eklentileri olan;
a.Downthemall!
b.Download StatusBar
c.Download Tweak Manager
d.Flashgot
e.Screengrab!
f.Image Zoom
g.Print Edit
h.Print/Print Preview
i.Auto Shutdown ve Video DownloadHelper eklentilerinin Chrome'da alternatifi var mı?
3)Google Chrome Canary Build yapısı varsayılan tarayıcı olmuyormuş. Varsayılan tarayıcı yapmanın bir yolu var mı?
NOT: Chrome fanatikleri yardımlarınızı bekliyorum. Beni de Chromecu yapın artık :yes:

1)Öncelikle Firefox'ta birden fazla sekme açıkken çıktığınız zaman kaydet ve çık seçeneği var. Google Chrome'da bu özellik var mıdır? Eğer varsa nereden yapılır? Eğer yoksa eklentiyle bu mesele çözülebilir mi?
2)Firefox eklentileri olan;
a.Downthemall!
b.Download StatusBar
c.Download Tweak Manager
d.Flashgot
e.Screengrab!
f.Image Zoom
g.Print Edit
h.Print/Print Preview
i.Auto Shutdown ve Video DownloadHelper eklentilerinin Chrome'da alternatifi var mı?
3)Google Chrome Canary Build yapısı varsayılan tarayıcı olmuyormuş. Varsayılan tarayıcı yapmanın bir yolu var mı?
NOT: Chrome fanatikleri yardımlarınızı bekliyorum. Beni de Chromecu yapın artık :yes: