Ben telfonda firefox kullanıyorum hem adblock var ve chrome dan daha hızlıMozilla Firefox bu aralar cidden hantallaştı, eskiden bu kadar yavaş değildi.
Teşekkür ederim.Firefox zaten ağır bir tarayıcı diye biliyorum onunla alakalı olabilir.
Microsoft Edge
Opera
Brave (kendim de kullanıyorum.)
Waterfox
Google Chrome
Hiç bir link virüslü bağlantıya yönlendirmiyor. Hepsi tarayıcıların ana sayfasına yönlendiriyor. [Reklam değidlir.]
Brave'e geçiyorum.Ben yavaş olduğu için silip Brave yükledim.
Eski Mozilla çalışanlarının kurduğu bir tarayıcı. Reklam izledikçe para kazandırma özelliği var. BAT para diye geçiyor. Standart olarak gömülü reklam engelleme özelliği de var ve gayet hızlı.
Güzel oldu, konu kapanabilir.Az önce Brave'e Google Translate eklentisini ekleyip uzantıyı sadece tıklayınca çalıştır yaptım. Daha iyi oldu sana da öneririm.
Microsoft'un yazılımlarına çok fazla mesafeliyim maalesefr.Ayrıca Microsoft Edge'de çok stabil bir tarayıcıdır fakat gömülü reklam engelleyicisi pc sürümünde yoktur. Ayrıca ben mobilini de sevmiyorum.
Bir ara bu tarayıcıyı deneyeceğim.Ben yavaş olduğu için silip Brave yükledim.
Eski Mozilla çalışanlarının kurduğu bir tarayıcı. Reklam izledikçe para kazandırma özelliği var. BAT para diye geçiyor. Standart olarak gömülü reklam engelleme özelliği de var ve gayet hızlı.
Brave cidden güzel.Bir ara bu tarayıcıyı deneyeceğim.
Güzel olmuyor sistemi.Merak ettim nedenini. Microsoft olduğu için donumu bile veririm.