Mozilla Firefox..

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu hatalar ne anlama geliyor ? :S Firefoxtan facebookta paylasılan videoları izlemek istediğimde video açılmıyor. Videonun yüklü oldugu sayfa açılmıyor. Ve hata konsolunda bu hatalar çıkıyor

Uyarı: Expected declaration but found '*'. Skipped to next declaration.
Kaynak dosya: http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/z6LBN/hash/a24iq05a.css
Hat: 383

Uyarı: Unknown property 'zoom'. Declaration dropped.
Hat: 422

Uyarı: Expected declaration but found '*'. Skipped to next declaration.
Hat: 510

Uyarı: Unknown property 'zoom'. Declaration dropped.

Uyarı: Error in parsing value for 'display'. Declaration dropped.
Kaynak dosya: http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/z34Z2/hash/633vd1dh.css
Hat: 54
Hat: 578

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Mozilla'nın Cache klasörünün içeriğini temizleyip Firefox'ta ve diğer tarayıcılarda tekrar dener misin?

Klasör şurada olmalı: C:\Kullanıcılar\[Oturum Adın]\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\[Profil Adın]\Cache

Gizli dosya ve klasörlerin görüntülenmeye ayarlı olması gerekiyor.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
_CACHE_001_ _CACHE_002_ _CACHE_003_ _CACHE_MAP_ Bu 4ü silinmedi sanırım sorun olmaz

---------- saat 17:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:59 eklenmişti ----------

olmadı Hata: [Exception... "'JavaScript component does not have a method named: "onLocationChange"' when calling method: [nsIWebProgressListener::onLocationChange]" nsresult: "0x80570030 (NS_ERROR_XPC_JSOBJECT_HAS_NO_FUNCTION_NAMED)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Mozilla%20Firefox/components/nsBrowserContentHandler.js :: openWindow :: line 167" data: no] Kaynak dosya: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Mozilla%20Firefox/components/nsBrowserContentHandler.js Hat: 167 bu tip hatalar devam ediyo

---------- saat 17:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:01 eklenmişti ----------

Bu arada dün sabah böyle bişey yoktu dün akşam oldu anlamadım .. Res atarım düzelir sandım .. Res attım , Modeme res attım , Mozillayı , Flash player i ve javayı baştan yükledim , Sorun oluşturabilecek firefox eklentilerini kaldırdım . Ama yine olmadı

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Valla aklıma başka bir şey gelmiyor. Mozilla'yı AppData altındaki dosyaları da silerek tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. JavaScript'te sorun var ama çözümünü bilmiyorum.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet exprolerda da facebook video izlenmiyor..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu sorun Chrome'da da son 21 saat içinde 4 kişinin başına gelmiş. Firefox 3.6 ile yaşamış birisi bu sorunu, Chrome'da da yaşamaya başlamış. Çözüm hakkında bir fikirleri yok, benim de yok.

Firefox 3.6 mı kullanıyorsun?

---------- saat 17:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:13 eklenmişti ----------

http://java.com/en/download/manual.jsp

Şuradan Java'yı tekrar yükler misin? Belki bu sorununu çözer.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son sürüm güncelliyorum sürekli. Javayı tekrar yukledim ama bide verdiğin linkten deniyim farketmez

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Saçma gelecek biraz ama, JavaScript etkin mi Firefox'ta?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Eklentiler Yan Uygulamaları Kontro Ettin mi

Şu 2 sinin Mutlaka Olması gerekli Ve Etkin Olmalı

ekranalntsn.jpg

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etkin 2 side . dediğim gibi dün sabah yoktu böyle bişey anlamadım.. her siteye girdiğimde hata konsolunda birşeylerin eksikliğinden hata çıkıyor. tabi bu bana yansımıyor hata konsolunu açmadıkça. ama video oynatmalarda. başka sitelerden video izleyebiliyorum sadece facebookta sorun var. Flash player eklentilerde gözüküyomu ? suan da benim eklentiler kısmında , IDM , kaspersky , ve framework 1.1 var

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bu sorun javascript in olay tetikleyicili metod çağrısı esnasında ortaya çıkmış olan bir problem. Büyük ihtimalle kullanmış olduğun web sitesi mozilla/firefox ile uyumlu değil. Ünlem işaretli olanlar ise o kadar önemli olmayan ve genellikle css uyumsuzluğuna işaret eden bildirimlerdir. Tabii tarayıcı varsayılan ayarlarını değiştirmediğini düşünerek cevap verdim.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl ya :S dün uyumluydu bugün uyumsuz mu demek istiyosun? :D ayrıca facebook çok popüler bi site uyumsuzluk söz konusu olamaz bence

---------- saat 17:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:47 eklenmişti ----------

beyler eklentiler kısmında idm , kaspersky, ve framework 1.1 var sadece . Sizde ek bişey varmı , flashplayer gibi . Sanki önceden flashplayer ı hatırlıyorum orda . Yada yan uygulamada ama 2 sindede yok

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
nasıl ya :S dün uyumluydu bugün uyumsuz mu demek istiyosun? :D
Belki facebook içerisinde yalnızca belirli sayfalarda bu sorun ortaya çıkıyordur. Yani facebook sitesinde genel olarak mozilla/firefox uyumsuzluğu mevcut değildir ama bazı üyelerin yapmış olduğu sayfalarda bulunan kodlar bu soruna neden oluyor olabilir. Facebook kullanıcısı olmadığım için probleme neyin sebep olduğu konusunda net bir bilgim yok.

Plugins sekmesinde "Shockwave Flash" yer alıyor olmalı. Kontrol eder misin?

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca facebookta aramaya bi isim yazınca , allta isimler çıkıyor soyisimle beraber . O da olmuyor

---------- saat 17:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------

benim upload ettiğim videolarıda göremiyorum onceden izleyebiliyodum :SS:S:S

---------- saat 17:56 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:55 eklenmişti ----------

shockwave flash var evet

---------- saat 17:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:56 eklenmişti ----------

bu flash playerın getirisimi oluyor ?

---------- saat 18:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:57 eklenmişti ----------

sistem geri yükleme yapsam , geri yükleme noktasından sonraki download ettiğim dosyalarım gidermi ? 2gb , 3.5gb boyutundakiler..

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka forumlarıda dolaştımda çözüm yok ya . :S ztn böle hatalar hep beni buluyo