- Reaksiyon puanı
- 630
Feedback ne işe yarıyor bu arada.

Gayet iyi çökme falan yaşamadım.Sadece eklentilerde sorun yaratıyo.Bu Firefox 4 beta 1 kararlı mı ?
beta2 çıkmadan beta3 nasıl çıktı?
Bravo Mozilla'yaİnanın ki Beta 3 bile istikrarlı. 3.6.6 da bile bu kadar kararlı bir yapı görmedim.
Forumdan Beta 2' nin Türkçesini yükleyin daha sonra güncelleyerek Beta 3'e çıkarın.
İnanın ki Beta 3 bile istikrarlı. 3.6.6 da bile bu kadar kararlı bir yapı görmedim.
Forumdan Beta 2' nin Türkçesini yükleyin daha sonra güncelleyerek Beta 3'e çıkarın.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Bu bağlantıdan direkt olarak 25.07.2010 imzalı Türkçe Beta 3 Pre sürüm de indirilebilir.
Hatta ilk mesaja da ekleyeyim.
Denedinmi sen Bro Hızlımı .3.6.8 den.![]()
Teşekkürler bilgilendirme için.
Bu bağlantıdan direkt olarak 25.07.2010 imzalı Türkçe Beta 3 Pre sürüm de indirilebilir.
Hatta ilk mesaja da ekleyeyim.
Ve yine Linux'a destek verilmez
Dün akşam yine güncelledi kendini.![]()
Sürümler inanılmaz kafamı karıştırdı. Şu an 4 Beta 2'yi kullanıyorum. Bundan sonra çıkan sürümler kronolojik olarak hangileridir acaba?
Sürümler inanılmaz kafamı karıştırdı. Şu an 4 Beta 2'yi kullanıyorum. Bundan sonra çıkan sürümler kronolojik olarak hangileridir acaba?
Yeni çıktığına emin misiniz? Çünkü 23 Temmuz'da indirmişim bu verdiğiniz linkteki dosyanın aynısını. IDM _2 isimlendirmesi ekledi dosyaya. Aynısını indirmişim zaten. Kaldı ki ben bu sürümleri hep buradan takip ediyorum. Burada verilmiş olması lazım yani.Ben yardımcı olayım. Beta 2'yi ne zamandır kullanıyorsun? Çıkalı birkaç saat oldu çünkü.Daha öncekiler pre-beta idi. Şuan indirebileceğin en son beta, beta 2' dir. Beta 3 hazırlık sürümüdür.
Mozilla Firefox 4.0 Beta 2 (İngilizce- Resmi beta) 27.07.10
Changelog (Beta 2)
Düzenleme: Şimdi kontrol ettim bağlantı yönlendirme yapıyor. Beta 2'yi buradan direkt indirebilirsiniz.
nası yani :w00t:Çıkalı birkaç saat oldu çünkü..
Yeni çıktığına emin misiniz? Çünkü 23 Temmuz'da indirmişim bu verdiğiniz linkteki dosyanın aynısını. IDM _2 isimlendirmesi ekledi dosyaya. Aynısını indirmişim zaten. Kaldı ki ben bu sürümleri hep buradan takip ediyorum. Burada verilmiş olması lazım yani.
Beta version 2: released July 27th, 2010
Hergün güncelleme yapıyor bu pre bro.![]()