O zaman minör sürüm de bu kadar heyecanla beklenmez.Bu firefox beni öldürdü artık.Minör bi sürüm için bile bu kadar bekliyoruz yeter artık

Minör sürüm olmayacak. 3.7'yi iptal ettikleri için onun özelliklerini 3.6.4 sürümüne aldılar.
O zaman minör sürüm de bu kadar heyecanla beklenmez.Bu firefox beni öldürdü artık.Minör bi sürüm için bile bu kadar bekliyoruz yeter artık
Temasını, tabs on top ve glass özelliğini, eklentiler kısmını dahil hepsini aldılar mı? 3.7a6pre kadar hızlı olacak mı?Minör sürüm olmayacak. 3.7'yi iptal ettikleri için onun özelliklerini 3.6.4 sürümüne aldılar.
görüldüğü üzere plug-in_container özelliği ve stabilite,güvenlik çözümleri var changelogunda da...Firefox 3.6.4 provides uninterrupted browsing for Windows and Linux users when there is a crash in the Adobe Flash, Apple Quicktime or Microsoft Silverlight plugins.
If a plugin crashes or freezes, it will not affect the rest of Firefox. You will be able to reload the page to restart the plugin and try again.
Firefox 3.6.4 also fixes the following issues found in previous versions of Firefox 3.6:
- Fixed several security issues.
- Fixed several stability issues.
İyide 3.6.4 yerine 3.7 çıkacağı kesin mi
Görünüm önemli değilhayır. şu an 3.6.4 final sürüm adayı mevcut fakat onda sadece eklentileri ayrı ortamda çalıştıran plug-in_container özelliği mevcut. yani 3.7 özelliklerinin filan geleceğini sanmıyorum. görünüm filanda değişmeyecek gibi. sadece flash çökmeleri filan azaltılacak işte..
Linuxda öyle. Windows 7+Glass ile mevcut görünümden çok daha estetik bir görüntüsü var..Görünüm önemli değil![]()
Linuxda öyle. Windows 7+Glass ile mevcut görünümden çok daha estetik bir görüntüsü var..
http://i46.tinypic.com/20gcoow.jpg
(bkz. mühim olan iç güzellik ama gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani)
Yinede önemsizLinuxda öyle. Windows 7+Glass ile mevcut görünümden çok daha estetik bir görüntüsü var..
http://i46.tinypic.com/20gcoow.jpg
(bkz. mühim olan iç güzellik ama gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani)
( bkz iş yerindeki birbirini çekemeyen kadınlar )Acele işe MS karışır demiş atalarımız![]()
neyse.. uzatmayayım..Çekemeyen anten taksınMisal sen
![]()
Çekemeyen anten taksın
Yok Mozilla bu,3.6.4'üde çıkarır, sonra 4.0ı sonrada 3.7yi3.7 kesinlikle çıkmayacak. Onun özelliklerinin bir kısmı 3.6.4'e aktarılacak. Bir sonraki sürüm 4 olacak.
eğer hafta da çıkmazsa çelenk bırakalım mozillanın indexsinesiz şimdiden çelenkleri hazırlayın arkadaşlar nasılsa çıkmayacak![]()
![]()
Ben sabah kurdum eklenti desteği yokmu yollarımızı ayırdık.![]()