senar1st
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Aradaki bir farkı bulunuz. Ben buldum! Opera'da Arka plan resmi yok.
şaka gibi
Çok aşırı benziyor. Ne bileyim eski firefox böyle değildi. Şimdi sadeleşti.
her zaman derim. OPERA yapar diğerleri de çalar
Operaya şans tanı Tanıdıkça seversinOpera hayatımda kullanmam, ama Firefox o yolda gidiyor. Flock veya Rekonq kesin.
Yok, kullandım. Tanıdıkça küfrettim. Öyle garip tarayıcı mı olur ya? En azından Firefox eski haline geliyor. Opera'nın DNA'sı bozuk.Operaya şans tanı Tanıdıkça seversin
Hayda! Windows üzerinde kullandım. Resmen Firefox 4'ün karbon kopyası! Firefox 4.1 falandır bu.
Allah korusun. Öyle saçmalık mı olur? Aslında bence Chrome hala 1.5.14. Her çıkardıkları başına bir sürüm verdikleri için garip bir şey oldu.Bende aynı düşünüyorum. Artık sürüm numaraları 4.1, 4.2 yerine 5, 6 ,.. olacak herhalde
Bende aynı düşünüyorum. Artık sürüm numaraları 4.1, 4.2 yerine 5, 6 ,.. olacak herhalde
Chrome'un sürüm numarası ne olmalıydı pekiEvet artık böyle olucak Mozilla 6. ve 7. sürümlerinde bu sene içinde çıkacağını açıkladı. 4 alpha, 5 beta, 6 RC, 7 Final :w00t:
5 diye lanse edilen sürüm 4.1 bile olamaz 4.0.2 olur ancak birkaç sorun ve güvenlik açığı giderilmiş başkada bir fark göremedim ben
merak ettim nasıl güncelliyor verdiği cevaba bakk yaaaaakendi günceller merak etmeyin...........
Google toolbar ve idm çok sık kullandıklarımdı ama uyumsuz 4.0.1 sürümünü de yenice buldum, belki ihtiyacı olanlar çıkabilir.
Chrome kadar olmasada oldukça hzılanmış diyebilirim..
Fastdial eklentisini bir türlü çalıştıramadım deviantart.com da bir çözüm buldum ve kendime göre düzenledim.
Hemen hemen 2 ay oldu 4.01 sürümü çıkalı. Diğerini bilemeyeceğim ama sadece IDM uyumsuzluğu için yeni sürümü kullanamıyorsanız; ''6.xx'' beta sürümler tam uyumlu Firefox 5.0 ile. Hiçbir sorun yaşamazsınız.
Internet Download Manager Tüm Beta-Rc sürümler
Evet artık böyle olucak Mozilla 6. ve 7. sürümlerinde bu sene içinde çıkacağını açıkladı. 4 alpha, 5 beta, 6 RC, 7 Final :w00t:
5 diye lanse edilen sürüm 4.1 bile olamaz 4.0.2 olur ancak birkaç sorun ve güvenlik açığı giderilmiş başkada bir fark göremedim ben