Bu arada bu sayım kaçta başladı
Arkadaşlar bu son 4.0 v.den sonra çok sık flash çökmeleri oluyor.:cursing:
Sebebini veya çaresini bilen varmı acaba ? Teşekkür ediyorum.Sağlık ve sevgi ile kalın.
Evet dün ben de Flash kaynaklı bir çökme yaşadım. Uzun zamandır rastladığım ilk çökme.
zaten o çökmelerde tarayıcı çökmüyor sadece o sayfa çöküyor
100.000.000 barajını geçmiş bulunuyor.
İyi de Shadowknight Chrome Dünya çapında Türkiye de dahil firefoxtan daha hızlı yükseliyor orasını anlamış değilim. Versiyonların çok olduğundan olabilir mi ?
Ama firefox'un da kökü ne kadar ki Firefox sanırsam 2003te çıktı 2006 da adamakıllı ismi duyuldu Chrome 2008 de girdi piyasaya.
Doğru diyorsun bir yandan da şu var firefox onbinlerce eklentisi olduğunu söyledin chrome da zaten o eklentiler var onbinleri ifade etmese de bir kullanıcı ortalama 10 - 12 eklenti ile sörf yapıyorsa chrome da bunların hepsi mevcut. Kişiselleştirme bakımından ise buna da el atılacığına inanıyorum.
Firefox kullanıcıyım ama chrome'un hakkını yemeyelim 8 yıl köklü bir yazılımsa 3 yıl içinde öyle diyebiliriz. Bundan 20 yıl sonra aralarındaki 5 yıl farketmeyecek ve ikiside köklü klüpler arasına girecek
Ama firefox'un da kökü ne kadar ki Firefox sanırsam 2003te çıktı 2006 da adamakıllı ismi duyuldu Chrome 2008 de girdi piyasaya.
iyi de arkamızda google yoktu
Hangisi başarılı olursa olsun. rekabet kullanıcılara yani bize yarar
Olur mu firefox'un arkasında Google vardı Chrome çıktığında kendi tarayıcısına odaklandı
google chrome reklamını bundan sonra bing vs arama motorundan yapsın bu kadar sacma bi düsünce olabilirmi yav. zorunuza giden ne onu anlamadim chromun büyümesimi adamın kendi ürünün reklamını kendi yapmasimi
google chrome reklamını bundan sonra bing vs arama motorundan yapsın bu kadar sacma bi düsünce olabilirmi yav. zorunuza giden ne onu anlamadim chromun büyümesimi adamın kendi ürünün reklamını kendi yapmasimi