Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2j0o9a9.png

Dün, 23:37

İngilizce

Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 Developer Preview Windows
Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 Developer Preview Linux
Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 Developer Preview MacOS

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Google a Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 yazınca http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

O sebepden benden başka konulara eklememi beklemeyin. Ben aynı konuyu görmediğim an konumu açarım. Admin mod smod bir konu açar o konuyuda sabitler bundan sonra opera google mozilla betaları alphaları burada paylaşılsın der onu anlarım.

İlk mesaja linkleri tekrar ekliyorum. Kimse kusura bakmasın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Full çıkana kadar 3.6 dayım:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Google a Mozilla Firefox 3.7 Alpha 2 yazınca http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

O sebepden benden başka konulara eklememi beklemeyin. Ben aynı konuyu görmediğim an konumu açarım. Admin mod smod bir konu açar o konuyuda sabitler bundan sonra opera google mozilla betaları alphaları burada paylaşılsın der onu anlarım.

İlk mesaja linkleri tekrar ekliyorum.

Yahu arkadaşım ne bu uyumsuzluk? Her şeyi ille yönetici mod mu yapacak? Biz aramızda konuşup kararlaştıramayacak mıyız bu kadar basit bir konuyu? Ki bir başlıkta konuşmuştuk senle bunu.
Programların ana sürümleri dışında, her beta-alpha-dev-rc vs. sürüme yeni konu açılırsa forum çöplüğe döner.
Bu yüzden opera chrome ve firefox için birer başlık açıp ara sürümleri bir yerde toplama fikri sence de daha mantıklı değil mi?
Ayrıca bana göre tüm yazılımlar için böyle yapılmalı. Sürüm numarası değil de direkt yazılım ismi verilerek misal; Ashampoo Burning Studio ana başlığı altında yeni sürümler yayınlanmalı. Tüm yazılımlar böyle olmalı.

Sdn modları biraz daha müdahale etmezse, programların eski sürümleri sebebiyle eski konu mezarlığına dönüşecek forum...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
O zaman bir konu açalım adı programlar olsun tüm programları oraya ekleyelim. Var mı böyle bir mantık? Forum niye çöplük olsun hem? Kokmuyor ya. Hiç tartışmayalım bu konuyu bence.

Hoş olan bu http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Google da program arayan direk bu siteye geliyor. Gerisi hikaye. Firefox isimli konunun içinde aradığın sürümü araki bulasın!

Opera konusuna ekledik sürümleri konuyu açanın ilk mesaja eklemesini bekliyoruz.

Kişisel bir tavır değil bu benimki yanlış anlaşılmasın.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
O zaman bir konu açalım adı programlar olsun tüm programları oraya ekleyelim. Var mı böyle bir mantık? Forum niye çöplük olsun hem? Kokmuyor ya. Hiç tartışmayalım bu konuyu bence.

Hoş olan bu http://www.google.com/search?client...+3.7+Alpha+2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Google da program arayan direk bu siteye geliyor.

Peki forum için sorun değilse benim için hiç değil..:)
Firefox un dev-pre sürümleri için her gün 3-5 konu açarım. Nerde ne görüyorsam yardırırım program bölümüne girmek 15dk sürer.:D

Bu arada sadece burada değil, takip ettiğim Türkçe, İngilizce her dilde büyük forumun program bölümü konuları bu şekildedir. program ismi olur, güncelleme konu altından yapılır. Ama dediğim gibi foruma yük binmeyecekse bana binecek değil ya. Ne diye kasılıyorsam.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Forum için niye sorun olsun askeri bir sitede miyiz?

Konu daha önce açılmadığı sürece istediğin konuyu aç kim karışır sana. Özgürlük iyidir...

Her sitedeki düzen bu sitedede olacaksa fark nerede? Farkı da bu olsun bu sitenin.

Varsın forumlar ''çöplük'' olsun. Evimizin balkonundan çöp poşeti atmayalım yeter ki. Rahat ol o yüzden.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Db'e yük binmesinden bahsediyorum. Nerden esti askeri site.

Emrivakiden esti. Düzen sevdandan esti.

Kırk yıllık kani olur mu yani? Eski köye yeni yeni adetler. Ben üye olmadan önce de konular teker teker açılıyordu.

Hadi diyelim firefox diye bir konu var. 3.7 alpha 2 diye bir link verdim. Ondan sonra 1 hatfa kimse cevap yazmadı ve 3.7 alpha 3 linkini ekledim. Flood diye 3 puan ceza kitleniyor? Onu nasıl çözeceğiz?

Beta olsun alpha olsun final olsun her sürüm için konu açmak iyidir o yüzden.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Forum için niye sorun olsun askeri bir sitede miyiz?

Konu daha önce açılmadığı sürece istediğin konuyu aç kim karışır sana. Özgürlük iyidir...

Her sitedeki düzen bu sitedede olacaksa fark nerede? Farkı da bu olsun bu sitenin.

Varsın forumlar ''çöplük'' olsun. Evimizin balkonundan çöp poşeti atmayalım yeter ki. Rahat ol o yüzden.

Ayrı telden çalıyoruz arkadaş. Ben düzenli olsun diyorum, sen kafamıza göre takılalım diyorsun. İleriki bir zamanda 10 tane kullanıcı aynı konuyu açınca görürüm ben forumun halini. Şu anda bile ara ara yavaşlıyor forum, bir süre sonra google'dan tıklayan adam foruma girmek için 5 dk bekleyecek, ama ne önemi var ki değil mi...:)

---------- saat 01:56 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:54 eklenmişti ----------

Hadi diyelim firefox diye bir konu var. 3.7 alpha 2 diye bir link verdim. Ondan sonra 1 hatfa kimse cevap yazmadı ve 3.7 alpha 3 linkini ekledim. Flood diye 3 puan ceza kitleniyor? Onu nasıl çözeceğiz?

İşte onu mod'a bildirmek gerek arkadaş. Onlar da flood yapılmasın diye her dk yeni konu açılsın istiyor herhalde.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ayrı telden çalıyoruz arkadaş. Ben düzenli olsun diyorum, sen kafamıza göre takılalım diyorsun. İleriki bir zamanda 10 tane kullanıcı aynı konuyu açınca görürüm ben forumun halini. Şu anda bile ara ara yavaşlıyor forum, bir süre sonra google'dan tıklayan adam foruma girmek için 5 dk bekleyecek, ama ne önemi var ki değil mi...:)

İsterse 1200 kişi aynı konuyu açsın onuda ben mi düşüneyim? Modlar smodlar silsin ilk açılan konudan sonrakileri.

Ben enayi miyim arama özelliğini kullanıyorum? Herkes konu açmadan önce arasın.

Program haberleri bölümüne açıyoruz sonuçta. Magazine açmıyoruz ya. Rahatsız olan girmez bu bölüme şikayetini admine iletir.

Neyse, tartıştığımıza memnun oldum. İyi geceler sonuçta iyi niyetli kardeşim.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İsterse 1200 kişi aynı konuyu açsın onuda ben mi düşüneyim? Modlar smodlar silsin ilk açılan konudan sonrakileri.

Ben enayi miyim arama özelliğini kullanıyorum? Herkes konu açmadan önce arasın.

Peki oldu hocam. İyi sabahlar.