Mozilla Firefox 29.0.1 (Final)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni tasarım ve hızı güzel eski mozillayı tasarım ve takılmalarından sebep silmiştim ama bu güzel.
Varsayılan tarayıcı bile yaptım chrome evlatlık oldu :)

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bu sürümle yer imlerine ekle ve göster seçeneği beraber verilmeye başlandı. Bunları ayırarak sadece göster seçeneği bırakabilir miyiz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başka bir forumdaki arkadaşımızın yardımıyla hallettim. Yapmak isteyenler için :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/classicbookmarksbutton/

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
all in one sidebar var. orada rahat oluyor kullanımı, deneyin bi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome taklidiydi şimdi kopyası oldu:) e doğru yol bu yol

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ee cakma işte biraderım ;)
Eskıdende sevmezdım ama en azından kendi yolunda gidiyordu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bence hala tırt. :) ama sen seviyorsan bı saygı duyarım:P

Reaksiyon puanı
2,148
ben de chrome'a saygı duyarım, şimdi yılların tartışmasına girmeyelim kazananı yok bu rekabetin :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Ee cakma işte biraderım ;)
Eskıdende sevmezdım ama en azından kendi yolunda gidiyordu

Bu ve bundan önceki temaların FF'a geleceği, en az iki yıl önceden biliniyordu. Hatta sekme ve menülerin işlevi animasyonlu olmuş. Krom denilen element tarayıcıda, görsel bir gelişme oldu mu?? Yıllardır hep aynı terane. Bakalım iki yıl sonra kızıl tilki nasıl bir görünüm alacak. :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Chromunda gelecegı belli; değişmeyecek

Herkes birbirine benzeme çabasında göreceğiz bakalım chrome aynı arayüzle devam ederse bir müddet sonra aynı arayüzden sıkıldığından millet tarayıcı değiştirmeye başlayacaktır..yani sizin aklınıza uyarsa kendi pimini kendi çekmiş olacaktır..ayrıca 3 çizgili özelleştirme menüsü dışında firefox hiçbir tarafı chromeye benzemiyor :glare: chromede yenile tuşu ve ileri geri tuşu ayrı dururken firefoxta adres çubuğuyla birleşmiş yenile tuşu adres çubuğunun içine girmiş..yani özetle hala kişiselleştirilebilir hala chromeden hala daha kullanışlı..üstelik chromede sorun çıkaran sayfalar firefoxta sorunsuz çalışıyor buda çabası..eklenti farkıda var ekstradan

Reaksiyon puanı
2,148
Herkes birbirine benzeme çabasında göreceğiz bakalım chrome aynı arayüzle devam ederse bir müddet sonra aynı arayüzden sıkıldığından millet tarayıcı değiştirmeye başlayacaktır..yani sizin aklınıza uyarsa kendi pimini kendi çekmiş olacaktır..ayrıca 3 çizgili özelleştirme menüsü dışında firefox hiçbir tarafı chromeye benzemiyor :glare: chromede yenile tuşu ve ileri geri tuşu ayrı dururken firefoxta adres çubuğuyla birleşmiş yenile tuşu adres çubuğunun içine girmiş..yani özetle hala kişiselleştirilebilir hala chromeden hala daha kullanışlı..üstelik chromede sorun çıkaran sayfalar firefoxta sorunsuz çalışıyor buda çabası..eklenti farkıda var ekstradan

+ geçmişten belli bir domain'i silemiyorum chrome'da, firefoxtaki bu siteyi unut seçeneği yok

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tamam bir kaç güzel bir şey yapmış olabilirler aklın yolu bir sonuçta ama hala bir chrome olma şansı yok.

Reaksiyon puanı
2,148
chrome'un hızından başka artısını görmüyorum ben, hız dediğim de hızlı açılış yoksa sayfa açma hızı değil

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
@__kadıköyRAP__ hani bir eklenti vardı. Bilir misin? Sekmelerin renklerini falan değiştirebiliyorduk. Menülerin şeklini değiştirebiliyorduk. Bir türlü hatırlayamadım o eklentinin ismini. Acaba sen bilyor musun ?
smiles20.gif

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
colorful tabs olması lazımdı dediğin eklentinin adı

emmolu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeş add-ons dan
[h=1]Tab Mix Plus 0.4.1.3.1[/h]yükle zaten add-ons'a tab mix plus yazınca cıkıyor.ordan sekme renkelrını (oldugun sayfayı baska renk bakmadıgın sayfayı başka renk ve baktıgın ama çıkmadıgın sekmeyi farklı renkte -senın tercih ettiğin renkte gösteriyor)ayrica sekme boyutunuda ayarlıyorsun istersen sekmeler üstte değil altta gösterebiliyorsun benim tercihim alltta görünmesi.
eklenti burda
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-mix-plus/?src=ss
eklentiyi yüklediğinde yardımcı olurum istersen.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yorumları görünce merak edip bir kurayım dedim. Hala eskisi gibi. Sekme geçişlerinde, sayfa yüklemelerinde çok az da olsa takılmalar hala mevcut. Chrome' a alışınca inanın ufacık bir farkda olsa rahatsız ediyor insanı.

Nıck, yine olmamış Chrome' a devam :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
kardeş add-ons dan
Tab Mix Plus 0.4.1.3.1

yükle zaten add-ons'a tab mix plus yazınca cıkıyor.ordan sekme renkelrını (oldugun sayfayı baska renk bakmadıgın sayfayı başka renk ve baktıgın ama çıkmadıgın sekmeyi farklı renkte -senın tercih ettiğin renkte gösteriyor)ayrica sekme boyutunuda ayarlıyorsun istersen sekmeler üstte değil altta gösterebiliyorsun benim tercihim alltta görünmesi.
eklenti burda
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-mix-plus/?src=ss
eklentiyi yüklediğinde yardımcı olurum istersen.

Dün geceden beridir kullanıyorum ama bazı özellikleri tam 29'a uyumlu değil. Bir daha ki versiyona düzeltirler herhalde. Bana en büyük artısı; Browser BackGrounds ile New Tab Plus eklentisi arasındaki uyumsuzluğu gidermesi oldu. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yenilendi demek. :P