Mozilla 15 geç açılma sorunu ve tuhaf bir sorun daha.....

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar dün Mozilla yeni sürümü yükledikten sonra bir şeyler oldu sanki, mozilla daha geç açılmaya başladı. Sizde de öyle mi oldu ? Bir de Sayfayı yeni pencerede aç diyorum garip bir şey oluyor, açtığım sayfa zaten üzerinde bulunduğum sayfa oluyor açılan sayfa farklı yerde açılıyor biraz karışık oldu ama ; umarım anlayan biri çıkar, en azından benimle aynı sorunu yaşayan biri okur. ( Bu arada sekme ayarlarıyla ilgisi yok. ''Yeni pencere yerine yeni sekme aç.'' aktif durumda. ) Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

RAVEN06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sayfada çökme sorunu olunca eklentileri devre dışı bırak diyerek yeniden başlattım.Ama şimdi güvenli kipten çıkamıyorum.Nasıl normal çalıştırabilirm. (Kısayoluna sağ tıklayıp safe mode yazıyormu diye baktım yazmıyor) (Kurulum klasöründen de çalıştırdım sonuç yok)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eklentilerinde değil de yan uygulamalarında sorun olabilir.. bir kontrol etmelisin.. en olmadı silip tekrar yükle.. yapmaması lazım..

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Güvenli Kipte başlatmak için Shift tuşuna basılı tutun.

Güvenli kipten çıkmak için firefoxu kapatıp yeniden açın ya da restart yapın.

karasoy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cevaplarınıza teşekkür ederim ; fakat bende 1-2 eklenti dışında genelde fazla bir şey yok. Geç açılma güncellemeden sonra oldu, onu da sanırım gelecek güncelleme ile düzeltirler. Fakat asıl tuhaf sorunum yeni pencerede aç dediğim sayfa kayboluyor ben ise zaten var olan sayfada kalıyorum neyse düzelir umarım....

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
firefoxsu tamamen kaldırın kaldırırken kişisel verilerimi vs var onu işaretleyip kaldırın..15.0.1 yani güncel sürümünü indirip kurun..

sonra alttaki ayarı uygulayın 1-2 açıp kapamadan sonra hızı yükselecektir..

c
1.ci Hızlandırma ayarlarımız..

Açılışı Hızlandırma..

33879172re2.jpg

İlk Önce Hızlı Başlat (veya Masaüstüne) Firefox Simgemize Sağ Tıklayıp Özellikler Diyoruz...

17930997ht0.jpg

Hedef yazan kutucuğa "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" /prefetch:1" yazıyoruz..(Tırnak işaretleride aynen dahil)

64 bit kullananlar..

Hedef yazan kutucuğa "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" /prefetch:1" yazıyoruz..(Tırnak işaretleride aynen dahil)