Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geri dönebilir

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Al Ahli'de mutsuz olan Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geri dönmek için haber gönderdi. Fenerbahçe yönetimi de Senegalli yıldız Moussa Sow'u kiralamak için görüşmelere başladı.

moussa-sow-fenerbahce-transfer-8716248741.jpg



Transferde geçen sezonun aksine adımları ağır atan Fenerbahçe'nin yeni hamlesi taraftarları çok heyecanlandıracak.

Fenerbahçe, geçen sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'ne sattığı Moussa Sow'la yeniden görüşmeye başladı.

Alınan bilgilere göre, Al Ahli takımında aradığı ortamı bir türlü bulamayan Senegalli forvet Moussa Sow, Fenerbahçe yönetimine haber göndererek "Geri dönmek istiyorum" ifadesini kullandı. Fenerbahçe de bu gelişme üzerine transfer için düğmeye bastı.

24 MAÇTA 13 GOL ATTI

Yönetim, Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle Sow'u 1 yıllığına kiralamak istiyor. Fakat 30 yaşındaki forvet için 1 yıl önce 16 milyon Euro ödeyen Al Ahli bu formüle sıcak bakmıyor. Buna rağmen Sow'un takımdan ayrılma isteği nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri kulübünün mecburen Fenerbahçe'ye 'evet' diyebileceği belirtiliyor. Geçen sezon ligde 24 maçta 13 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen Senegalli yıldızın 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ

Sarı-Laciverti yönetimin önümüzdeki günlerde Sow konusundaki temaslarını hızlandırarak bu transferi bitirmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında. 2011-2012 sezonunun devre arasında çok büyük uğraşlar sonrasında Fransız ekibi Lille'den transfer edilen Moussa Sow, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 148 maçta 60 gollük performans sergiledi. Oynadığı futbol ve takıma bağlılığı nedeniyle taraftarların sevgilisi haline gelen yıldız futbolcunun yokluğunda Sarı-Lacivertliler hücumda çok büyük problemler yaşadı.

TAKIMDAN AYRILDI ŞAMPİYONLUK GİTTİ!

Geçen sezon öncesi büyük bir sürprize imza atarak Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow'un gidişi Fenerbahçe'yi çok olumsuz etkiledi. Hatta birçok futbol adamı ve taraftar, "Eğer Sow gitmeseydi Fenerbahçe gol yollarında sorun yaşamaz ve şampiyon olurdu" yorumunu yapmıştı. (Takvim)
 

Sercan40

Profesör
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
İnşallah geri gelir çok sevilen bi oyuncu...
 

TBM

Dekan
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
Takımda ruh olmadığı sürece messi gelse ne yazar.
 

Son mesajlar

Üst