Soru mouse sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asprin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar win 10 pro yükledim her şey çok iyi bir problem yok, fakat kablosuz maouse ortadaki tekerleği aşağı indirirken internet sayfasını yukarı çıkıyor 2 adım sonra aşağı iniyor sayfa, bunu anlayamadım aynı şey başka pc lerdede oldu, kablosuz mousun bana göre bir ince ayarından mı yoksa win 10 ile ilgili problem mi çözemedim? bilgisi olam var mı ?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
arkadaşlar win 10 pro yükledim her şey çok iyi bir problem yok, fakat kablosuz maouse ortadaki tekerleği aşağı indirirken internet sayfasını yukarı çıkıyor 2 adım sonra aşağı iniyor sayfa, bunu anlayamadım aynı şey başka pc lerdede oldu, kablosuz mousun bana göre bir ince ayarından mı yoksa win 10 ile ilgili problem mi çözemedim? bilgisi olam var mı ?
Tekerlek aşağı yapınca yukarı aşağı yapıyorsa içine üflemeyi deneyin. Geçici bir çözümdür ama. Garantiye vermenizi öneririm.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Tekerlek aşağı yapınca yukarı aşağı yapıyorsa içine üflemeyi deneyin. Geçici bir çözümdür ama. Garantiye vermenizi öneririm.
Hocam internetten aldım kaliteli mouse ve klavyeyi ama garantiye vermeyi hiç düşünmedim. Çünkü başka yerlerdede aynı problemi gördüm. Yani başka mouselarda yapıyor. Hâlâ yaparsa içini açar bakarım.

Son düzenleyen moderatör:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
hocam internetten aldım kaliteli mouse klawye ama garantiye vermeyi hiç düşünmedim, çünkü başka yerlerdede aynı problemi gördüm. yani başka mouselarda yapıyor. teknik bir problem ama kablosuz mouselar sanırım win 10 la uyuşmuyor bu yüzden sordum soruyu ama hala yaparsa içini açar bakarım.
İçini açmayın. Garantiye verin. Marka modeli de yazarsanız iyi olur. Mouseun uyuşmazlık yapması çok düşük bir ihtimal.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
İçini açmayın. Garantiye verin. Marka modeli de yazarsanız iyi olur. Mouseun uyuşmazlık yapması çok düşük bir ihtimal.
asus w5000 keyboard + mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyalar

• W5000-c.png
    W5000-c.png
    147.8 KB · Görüntüleme: 66

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
asus w5000 keyboard + mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus gibi bir markada garantide sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. En son yapacağınız şey açmak olmalı. Oda garanti bittikten sonra. Dediğim gibi tekerleğin olduğu yere güçlü bir şekilde üflemek bazen sorunu çözüyor kalıcı olmasada. Deneyin olmazsa garantiye gönderin.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
asus gibi bir markada garantide sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. En son yapacağınız şey açmak olmalı. Oda garanti bittikten sonra. Dediğim gibi tekerleğin olduğu yere güçlü bir şekilde üflemek bazen sorunu çözüyor kalıcı olmasada. Deneyin olmazsa garantiye gönderin.
tamamdır, senin dediğini yapacağım ve garantiye vereceğim. saol.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
scroll tuşunun trimpotuna konak siprey sıkınca düzelir servis yapabilir bunu inca img 356 da kontak siprey düzeltti öyle olunca ki ilk günde olmuştu.
Fotoğraf-0003.jpg

tekrin takıldığı şey trimpot sonsuz turlu bu kardeşimin o kırdı.
2022-04-29 21.59.14.jpg