RyteX
Asistan
Arkadaşlar asus rog gladius 2 kullanıyordum kablosu koptu(oyun oynarken fazla sert kullandım) yeni mouse alacağım ne tavsiye edersiniz asus rog pugio düşünüyorum sizce (bütçe 1500 maksimum)
1500 fazla değilmi benim işimi 120 tllik de görüyor csde oynuyorum.Arkadaşlar asus rog gladius 2 kullanıyordum kablosu koptu(oyun oynarken fazla sert kullandım) yeni mouse alacağım ne tavsiye edersiniz asus rog pugio düşünüyorum sizce (bütçe 1500 maksimum)
@durmayanfevzi, maksimum dedim zaten1500 fazla değilmi benim işimi 120 tllik de görüyor csde oynuyorum.
ne biliyim 1500 görünce bir tuhafıma gitti 200 filan olsa iyidir de görmeyeli tuhafıma gitti@durmayanfevzi, maksimum dedim zaten![]()
Tavsiye nedirne biliyim 1500 görünce bir tuhafıma gitti 200 filan olsa iyidir de görmeyeli tuhafıma gitti![]()
INCA ANAHİTA IMG-349 RGB Macro Keys Professional Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da piyasada daha iyisi vardır mutlaka ama f/p olarak tavsiye ederim.Tavsiye nedir
İnca iyi midir ama yani daha üst düzey bişey istiyorum şu an rog pugio düşünüyorumINCA ANAHİTA IMG-349 RGB Macro Keys Professional Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da piyasada daha iyisi vardır mutlaka ama f/p olarak tavsiye ederim.
ne biliyim ben memnunum öyle mouse bilgim yok ama hz dpi dikkat et ağırlık kablosu,başkası önerebilirİnca iyi midir ama yani daha üst düzey bişey istiyorum şu an rog pugio düşünüyorum
Model nedirCorsairin bir modeli vardı mousun üzerinde parmağınla dpi ayarını yapıyordun ona bir bakın derim.
İşte bilmiyorum onu. Ama 1000 civarlarındaydı.Model nedir
Ok bakıyorumİşte bilmiyorum onu. Ama 1000 civarlarındaydı.