Mouse Önerisi

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba! Bilgisayarımı aldığımdan beri 6 yıl oldu ve 6 yıldır içinden çıkan genius marka dandirik mouse'u kullanıyorum. Gerçi dandirik değil 6 yıldır hiç sorun çıkarmadı. Ama artık biraz yenilik istiyorum. Ele oturan logitech g300 gaming mouse tarzında modeller var piyasada. Onların şeklini çok beğeniyorum. Ele çok iyi oturuyor ama çok pahalılar. Onun yerine benzer daha ucuza kaliteli ve ucuz bir mouse önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herkese merhaba! Bilgisayarımı aldığımdan beri 6 yıl oldu ve 6 yıldır içinden çıkan genius marka dandirik mouse'u kullanıyorum. Gerçi dandirik değil 6 yıldır hiç sorun çıkarmadı. Ama artık biraz yenilik istiyorum. Ele oturan logitech g300 gaming mouse tarzında modeller var piyasada. Onların şeklini çok beğeniyorum. Ele çok iyi oturuyor ama çok pahalılar. Onun yerine benzer daha ucuza kaliteli ve ucuz bir mouse önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Sessizlik ariyorsan tuscani mouse al derim. Hem ucuz hem de sessiz.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
g100 alabilirsin ucuz arıyorsan bimde 20tlye felan oluyor bazen :)
microsoftun güzel mouseları var 15-20 tl civarında :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Al bi Logitech M185 gitsin bir beş yıl daha (titiz kullanırsan)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Logitech'in wireless ya da kablolu modellerine bak. Birden fazla bilgisayarın var ise Logitech'in wireless unifying modellerine bak (olmayanları da var ayrı kırmızı işareti oluyor). Microsoft'un wireless'ları benim gözümde yaramaz...

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim denir ya mouse için de öyle...

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Logitech M185 modelini tavsiye ederim, gerçekten sorunsuz, fiyatı da çok uygun..
Yaklaşık 2 senedir bu modeli kullanıyorum, pili resmen kokluyor, bu kadar sürede sadece 2 kere değiştirdim pilini..

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
HErekse yorumlar için teşekkürler. Anlaşılan logitech alacağım. Dediğiniz modellere de bakacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorumlardan da hareketle bütçeyi biraz daha genişletip daha kaliteli bir şey almaya karar verdim. M185 güzel ama bana küçük geliyor. M705'ler güzelmiş şimdi baktım biraz da. Bununnla ilgili yorumlarınız nelerdir? Ya da bu bütçeye daha iyi bir mouse tavsiyesi var mıdır? http://www.teknosa.com/urunler/125190914/logitech-m705-marathon-uni-nano-mouse?gclid=CjgKEAjwq_qcBRDZ-PeZ7NGQiVwSJAATT7q24a8qLh8KiYaUwsaYkSvsJeurjkeknY6JZqs-U4E5x_D_BwE

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu an kafamda belirlediğim modeller: m510, m185, m705. M185 küçük geldi ama firmanın sitesine bakınca da en dayanıklısı gibi geldi ama ben küçük mouse istemiyorum. Bir de masa üstünde o belki sırıtır. m510 ile m705 benzer geldi. Siz ne dersiniz arkadaşlar? :/

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
oyun oynayacaksan kablolu oynamayacaksan kablosuz al.
20 tl civarı fare alırsan aralarında pek fark olmaz eline hangisi daha iyi oruracağını düşünüyorsan onu al.
birde kablosuz alacaksan microsoft al logitech kablosuzlarda sıkıntı çok oluyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
millet mouse pil ömrü 1 yıl dayanıyor felan diyor. bende trust marka kablosuz mouse var. çift pil 2 hafta dayanırsa iyi. eğer eline rahat olcağını düşünüyorsan logitech M185 al. bende alıcam ondan