- Reaksiyon puanı
- 344
Logitech M185 mouse bugün geçerli 14.5 tl d&r da
Logitech M185 2.4Ghz Kablosuz Optik Tarama
Logitech M185 2.4Ghz Kablosuz Optik Tarama
D&R in kendi sitesi sorun olmazFiyat uygun fakat resim yok.
Ayrıca site ne kadar sağlam?
D&R!D&R in kendi sitesi sorun olmaz
Sorun ne hocam yazin insanlar bilgilensin öğrensin
yav işte aydın doğanın mekanı. kanal d varya, onun sahibi varya aydın doğan. hah işte! onun burası sadece internet sitesi değil memleket te o kadar mağazası var bunun...
Bilmediğim için sormuştum yanlış olmasın.Sorun ne hocam yazin insanlar bilgilensin öğrensin
Teşekkür ederim.yav işte aydın doğanın mekanı. kanal d varya, onun sahibi varya aydın doğan. hah işte! onun burası sadece internet sitesi değil memleket te o kadar mağazası var bunun...
--- Gönderi Güncellendi ---
bimden 20₺ almıştım 3 sene önce. hala sağlamdır multimedya için gayet iyi bir mouse dur.
EEEE... ne farkeder satıcının kim olduğu değil nasıl satış yaptığı önemli... siyaset yapacağına ürün yorumu yap...yav işte aydın doğanın mekanı. kanal d varya, onun sahibi varya aydın doğan. hah işte! onun burası sadece internet sitesi değil memleket te o kadar mağazası var bunun...
--- Gönderi Güncellendi ---
bimden 20₺ almıştım 3 sene önce. hala sağlamdır multimedya için gayet iyi bir mouse dur.
Tamam abi.EEEE... ne farkeder satıcının kim olduğu değil nasıl satış yaptığı önemli... siyaset yapacağına ürün yorumu yap...