• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Motorun çalışma prensibi

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[SDNTV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/178/106/1050649561847_40329.mp4[/SDNTV]

Güzel Paylaşım Teşekkürler Ama 4 Valflı Motor Yanma Odasında Serbest Dönen Milde Sonsuz Mil Sanırım onun Adı, Orda Bi Çizim Hatası Var Sanki . !

iki saatlik motor dersine bedel eline saglık

Güzel Paylaşım Teşekkürler Ama 4 Valflı Motor Yanma Odasında Serbest Dönen Milde Sonsuz Mil Sanırım onun Adı, Orda Bi Çizim Hatası Var Sanki . !

soruyu tam olarak anlamadım,eksentrik milinden mi bahsediyorsun,tasarımcı orada bir bölüm kesit almış (sonzuz mil şanzımanlarda olur diye biliyorum ) ama yinede motorcu arkadaşlara danışayım,

bende herkeze teşekkür ederim,

Eyvallah birader süper oldu ehliyete gidiyorum akşam motor dersi vardı ama şimdi daha iyi anladım motorun çalışma prensibini

Çok güzel bir çalışma ,parçaları isimlendirilen versiyonuda yapsa daha yararlı olur.

videoyu hazırlamak sabır işi olsa gerek...
çok iyi bi video
teşekkürler

Gerçekten harika bir çalışma olmuş. Paylaşım için teşekkürler

motor hee motoooor bende şey sandım ::DD:Dallah beni kahretmsin hemi:D

Ehliyet almak için çalışıyorum. Bu video, motor dersini anlamama ivme kazandıracaktır. Paylaşım için teşekkürler.

Bu çok yakar ben size söyleyim :)

Mükemmel yapmışlar yaa :)

İnsanın böyle bişey çizesi geliyor. Bunu çizmek ne kadar zaman almıştırki?