Motorola atrix mi yoksa Huawei Vision ?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kardeşime bir telefon alacağım ve uygun fiyatlı güzel bir telefon olmasını istiyorum. Bu iki telefon güzel geldi sizinde görüşlerinizi almak isterim.

Motorola Atrix

Bmotorolaatrix338.jpg

Fiyat:600 TL

[h=1]Huawei U8850 Vision[/h]
huawei-vision-new.jpg

Fiyat:500 TL

Sizce hangisini almalıyım. Telefonları kullanan arkadaşlar var mı? Kardeşim öyle oyun falan filan kullanmadığı için çok güçlü olmasına gerek yok telefonun. Kullanılabilir şık ve genel amaca hizmet eden telefon olması yeterli :)

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben senin yerinde olsam atrix i seçerdim rami 1gb gayet yeterli hem ön kamerası da var yani atrix açık ara önde

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Türkiye'deki atrix'lerin büyük çoğunluğunun sorunlu ya da ikinci el (fabrikada sıfırlanıp yeniden piyasaya sürülmüş) olduğu şeklinde bir duyum almıştım. Hatta başka bir forumdan iki arkadaşında bizzat aynı nedenle aldıkları atrixleri geri verdiklerine şahit oldum. Alırken dikkatli olmanı tavsiye ederim. Atrix kullanıcısı çok olduğu için daha kolay destek alırsın aklında olsun.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen atrix al parmak iziyle kilit açması çok güzel mesela :)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Peki başka tavsiye edebileceğiniz telefon varmı 400-600 arası ?

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Atrix kullanicisi olarak atrixi secmeni oneririm. 500 600 e bulabilecegin en iyi telefondur. 1 gb ram 1 ghz dualcore tegra chipset isini rahatlikla gorur.Evet piyasada yenilenmislrri dolasiyor fakat fabrikadan yenilenmis olarak geliyor senin yapman gereken ilk telefonu aldiginda sagina soluna ekranina dikkatlice bakip bir sorun yoksa kullanman olucak. varsada geri yollarsin yenisiyle degistiriyoar. birkac aya illegal yolla kernelli jbde gelince tadindan yenmeyecek benden soylemesi.

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten yakında Ubuntu Mobile işletim sistemi gelecek Atrix'e. O zaman dadından yenmez.