Morgan Freeman trafik kazası geçirdi

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Oscar ödüllü ünlü ABD’li aktör Morgan Freeman, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

Mississippi eyaletindeki Tallahatchie kasabasında kaza geçiren ünlü oyuncu Morgan Freeman, Memphis’te Bölge Tıp Merkezi (The Med) Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Freeman’ın durumunun ciddi olduğu bildirildi. 71 yaşındaki oyuncunun kazanın ardından uçakla Tennessee’deki hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Yetkililer kazayla ilgili ayrıntı vermezken; yerel medya, Freeman’ın aracının birçok kez takla attığını belirtti.

Bugüne kadar birçok filmde önemli roller üstlenen Freeman, 1989 yapımı “Miss Daisy’nin Şoförü” adlı filmle “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını almıştı.

Freeman ABD’de gişe rekorları kıran Batman serisinin son filmi “Batman Kara Şövalye’de “Lucius Fox” karakterini canlandırdı.

kaynak:Morgan Freeman trafik kazası geçirdi

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Tüh ya. Cok severim kendisini. İnsallah allah acil şifalar verir. Çok iyi bir oyuncu.

Reaksiyon puanı
189
bu adamı en çok Bruce Almighty filminden sonra sevmeye başlamıştım. çok iyi bir oyuncu. şahsen üzüldüm. acil şifalar diliyorum...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
kaliteli oyuncu.. severim kendisini ..

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kara şovalye filmi oyunculara şanssızlık mı getirdi nedir? İnşallah Heath Ledger gibi onuda kaybetmeyiz çok büyük oyuncu...

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bır filminde allahı canlandırmıştı ve tv de nezaman bir abd filmi olsa mutlaka kendisi de olurdu zorla sevdirdiler bu abiyi

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
en iyi canladırdığı karakterler bence robin hood(kevin costner ve Morgan Freeman) ,esaretin bedeli bide oscar aldığı film

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oynadıgı filmlerin hakkını veren birisi umarım iyileşir :surprised:

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu haberi ben yazacaktım dün ama unutmuşum, çok üzüldüm, süper oyuncu :gz:

71 yaşına gelmiş, bundan sonra düzeleceğini pek sanmam :wheelchair:

batman in laneti, bu 2. oyuncu :twisted: