Mor ekran.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Dostum benim eski bilgisayarimdada oluyordu. Rahmetli ekran kartım çok ısındığıdan oluyordu. Sonunda kart gitti. Rahmetli oldu. Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşır mısın ?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Anlamı olan dıtdıt anakarttaki bir parçadan geliyor. İsmi şuan aklıma gelmiyor.
İşte dıtdıt anakarttan değil kulaklıktan geliyordu :) Sıcaklık değerlerini paylaşırsa iyi olacak. Neyse konuyu sapıtmayalım.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590

Reaksiyon puanı
427
Imagine I wrote something very cool here.
bir kulaklığınız var ise dıt sesi gelirken bil
Adsız.png
gisayarınıza takar mısınız? ve bios üreticinizin hangi marka olduğunu biliyor musunuz? çünkü anlamlar markadan markaya değişebiliyor.
zaten kulaklıkla taktığımda geliyor o ses.bios burdan bakabilirsiniz ben pek anlamıyorum.

Reaksiyon puanı
427
bios üreticiniz american megatrends. ama bu ses kulaklıktan geliyor demişsiniz. o sesin anakartta bulunan speaker isimli parçadan gelmesi lazım.
neden olabilir sizce? 2 defa oldu.Tam bilgisiyarı kullanırken bi max 3 saniye kesintisiz dıtt yapıp mavi ekranın mor halini veriyor.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
neden olabilir sizce? 2 defa oldu.Tam bilgisiyarı kullanırken bi max 3 saniye kesintisiz dıtt yapıp mavi ekranın mor halini veriyor.
ekranın mor halini mi veriyor? benzerini bir arkadaşım yaşamıştı oyun oynarken bir anda olmuş. sonrasında aralıklarlada olduğunu söylemişti. aradan 1 hafta falan geçince bilgisayarının bozulduğunu söylemişti evleri okulun yanındaydı çıkışta gittim baktım bilgisayar mavi ekranda kalmış açılmıyordu. sonrasında tamire götürdü harddiskinin değiştirildiğini ve format atıldığını söylemişti. o zamanlar daha 11 yaşımda falandım tam anlamıyordum bilgisayarlardan.

Reaksiyon puanı
427
ekranın mor halini mi veriyor? benzerini bir arkadaşım yaşamıştı oyun oynarken bir anda olmuş. sonrasında aralıklarlada olduğunu söylemişti. aradan 1 hafta falan geçince bilgisayarının bozulduğunu söylemişti evleri okulun yanındaydı çıkışta gittim baktım bilgisayar mavi ekranda kalmış açılmıyordu. sonrasında tamire götürdü harddiskinin değiştirildiğini ve format atıldığını söylemişti. o zamanlar daha 11 yaşımda falandım tam anlamıyordum bilgisayarlardan.
Anladım.Bu mor ekrandan sonra bilgisiyarda yavaşlamaya başladı.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Anladım.Bu mor ekrandan sonra bilgisiyarda yavaşlamaya başladı.
Dostum oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısın ? Banada olmuştu. CS:GO oynarken birden ekran yeşil veya mor olmuştu dııt diye ses geliyordu kulaklıktan. Sonra ekran kartının yandığını öğrendik.

Reaksiyon puanı
427
Dostum oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısın ? Banada olmuştu. CS:GO oynarken birden ekran yeşil veya mor olmuştu dııt diye ses geliyordu kulaklıktan. Sonra ekran kartının yandığını öğrendik.
Bilgisiyarci bir arkadasa sordum.Sorunun buyuk ihtimalle hard diskte oldugunu soyledi yinede emin degil.Bilgisiyarda yavaslamalar oluyor ama yağ gibi akan oyunlari oynayamaz oldum.Ben ekran kartinda sıkınti oldugunu dusunuyorum.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Bilgisiyarci bir arkadasa sordum.Sorunun buyuk ihtimalle hard diskte oldugunu soyledi yinede emin degil.Bilgisiyarda yavaslamalar oluyor ama yağ gibi akan oyunlari oynayamaz oldum.Ben ekran kartinda sıkınti oldugunu dusunuyorum.
HDD'mi :/ Biraz sallamış sanki. Crystaldiskinfo indir. Sağlık değerlerine bak. HDD ile mor ekran hatası daha önce hiç yaşamadım (3 kere HDD yakmış bir insanım.)

Reaksiyon puanı
427
Screenshot_2020-12-06-16-23-48-37.jpg
buna benzer bir ekran geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu benim bilgisiyarim degila ama internetten buldugum.

Reaksiyon puanı
427
Son düzenleme:

AssecreedX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kısayol olarak paylaşmışsınız. Minidump dosyalarının kendisini paylaşınız.

Reaksiyon puanı
427
Tamam yüklüyorum.

HDD'mi :/ Biraz sallamış sanki. Crystaldiskinfo indir. Sağlık değerlerine bak. HDD ile mor ekran hatası daha önce hiç yaşamadım (3 kere HDD yakmış bir insanım.)

Az önce tekrar oldu bu sefer fotoğrafını çektim durdurma kodu

system thread exception not handled​

Ekli dosyalar

• adadadsad.png
    adadadsad.png
    57.6 KB · Görüntüleme: 178
  • dfdgfdg.png
    dfdgfdg.png
    55.3 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme: