Anata wa awaredesu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 427
Oyun oynarken aniden bilgisiyar donuyor dıtttt dıttt yapıyor mavi ekran gibi bir ekran geliyor ama mor hali.Neden böyle oluyor?
Kod yazıyor mu?Oyun oynarken aniden bilgisiyar donuyor dıtttt dıttt yapıyor mavi ekran gibi bir ekran geliyor ama mor hali.Neden böyle oluyor?
O dıt dıt ların bir anlamı var. Sırayla kaç uzun kaç kısa öttüğünü yazabilirmisiniz?Oyun oynarken aniden bilgisiyar donuyor dıtttt dıttt yapıyor mavi ekran gibi bir ekran geliyor ama mor hali.Neden böyle oluyor?
O dıtdıtlar benim başıma gelen olay ise. Anakarttan gelmiyor. Kulaklıktaki sesten geliyor.O dıt dıt ların bir anlamı var. Sırayla kaç uzun kaç kısa öttüğünü yazabilirmisiniz?
Anlamı olan dıtdıt anakarttaki bir parçadan geliyor. İsmi şuan aklıma gelmiyor.O dıtdıtlar benim başıma gelen olay ise. Anakarttan gelmiyor. Kulaklıktaki sesten geliyor.
İşte dıtdıt anakarttan değil kulaklıktan geliyorduAnlamı olan dıtdıt anakarttaki bir parçadan geliyor. İsmi şuan aklıma gelmiyor.
baya uzun kesilmeden dıtttt yapıyor anlayacağınO dıt dıt ların bir anlamı var. Sırayla kaç uzun kaç kısa öttüğünü yazabilirmisiniz?
bir kulaklığınız var ise dıt sesi gelirken bilgisayarınıza takar mısınız? ve bios üreticinizin hangi marka olduğunu biliyor musunuz? çünkü anlamlar markadan markaya değişebiliyor.baya uzun kesilmeden dıtttt yapıyor anlayacağın
zaten kulaklıkla taktığımda geliyor o ses.bios burdan bakabilirsiniz ben pek anlamıyorum.bir kulaklığınız var ise dıt sesi gelirken bilgisayarınıza takar mısınız? ve bios üreticinizin hangi marka olduğunu biliyor musunuz? çünkü anlamlar markadan markaya değişebiliyor.![]()
bios üreticiniz american megatrends. ama bu ses kulaklıktan geliyor demişsiniz. o sesin anakartta bulunan speaker isimli parçadan gelmesi lazım.zaten kulaklıkla taktığımda geliyor o ses.bios burdan bakabilirsiniz ben pek anlamıyorum.
neden olabilir sizce? 2 defa oldu.Tam bilgisiyarı kullanırken bi max 3 saniye kesintisiz dıtt yapıp mavi ekranın mor halini veriyor.bios üreticiniz american megatrends. ama bu ses kulaklıktan geliyor demişsiniz. o sesin anakartta bulunan speaker isimli parçadan gelmesi lazım.
ekranın mor halini mi veriyor? benzerini bir arkadaşım yaşamıştı oyun oynarken bir anda olmuş. sonrasında aralıklarlada olduğunu söylemişti. aradan 1 hafta falan geçince bilgisayarının bozulduğunu söylemişti evleri okulun yanındaydı çıkışta gittim baktım bilgisayar mavi ekranda kalmış açılmıyordu. sonrasında tamire götürdü harddiskinin değiştirildiğini ve format atıldığını söylemişti. o zamanlar daha 11 yaşımda falandım tam anlamıyordum bilgisayarlardan.neden olabilir sizce? 2 defa oldu.Tam bilgisiyarı kullanırken bi max 3 saniye kesintisiz dıtt yapıp mavi ekranın mor halini veriyor.
Anladım.Bu mor ekrandan sonra bilgisiyarda yavaşlamaya başladı.ekranın mor halini mi veriyor? benzerini bir arkadaşım yaşamıştı oyun oynarken bir anda olmuş. sonrasında aralıklarlada olduğunu söylemişti. aradan 1 hafta falan geçince bilgisayarının bozulduğunu söylemişti evleri okulun yanındaydı çıkışta gittim baktım bilgisayar mavi ekranda kalmış açılmıyordu. sonrasında tamire götürdü harddiskinin değiştirildiğini ve format atıldığını söylemişti. o zamanlar daha 11 yaşımda falandım tam anlamıyordum bilgisayarlardan.
Dostum oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısın ? Banada olmuştu. CS:GO oynarken birden ekran yeşil veya mor olmuştu dııt diye ses geliyordu kulaklıktan. Sonra ekran kartının yandığını öğrendik.Anladım.Bu mor ekrandan sonra bilgisiyarda yavaşlamaya başladı.
Bilgisiyarci bir arkadasa sordum.Sorunun buyuk ihtimalle hard diskte oldugunu soyledi yinede emin degil.Bilgisiyarda yavaslamalar oluyor ama yağ gibi akan oyunlari oynayamaz oldum.Ben ekran kartinda sıkınti oldugunu dusunuyorum.Dostum oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısın ? Banada olmuştu. CS:GO oynarken birden ekran yeşil veya mor olmuştu dııt diye ses geliyordu kulaklıktan. Sonra ekran kartının yandığını öğrendik.
HDD'mi :/ Biraz sallamış sanki. Crystaldiskinfo indir. Sağlık değerlerine bak. HDD ile mor ekran hatası daha önce hiç yaşamadım (3 kere HDD yakmış bir insanım.)Bilgisiyarci bir arkadasa sordum.Sorunun buyuk ihtimalle hard diskte oldugunu soyledi yinede emin degil.Bilgisiyarda yavaslamalar oluyor ama yağ gibi akan oyunlari oynayamaz oldum.Ben ekran kartinda sıkınti oldugunu dusunuyorum.
Dostum oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısın ? Banada olmuştu. CS:GO oynarken birden ekran yeşil veya mor olmuştu dııt diye ses geliyordu kulaklıktan. Sonra ekran kartının yandığını öğrendik.
İlk defa böyle bir hata gördüm. @EFI ShellEkli dosyayı görüntüle 127547buna benzer bir ekran geliyor.
Hahaj benimde ilk defa basima geliyor.?İlk defa böyle bir hata gördüm. @EFI Shell
Dostum resim olarak değil. Dosya olarak ?
dmp. uzantısı kabul etmiyor ama site.Dostum resim olarak değil. Dosya olarak ?
Google Drive üzerinden paylaşıma açındmp. uzantısı kabul etmiyor ama site.
Google Drive üzerinden paylaşıma açın![]()
Tamam yüklüyorum.Kısayol olarak paylaşmışsınız. Minidump dosyalarının kendisini paylaşınız.
Kısayol olarak paylaşmışsınız. Minidump dosyalarının kendisini paylaşınız.
HDD'mi :/ Biraz sallamış sanki. Crystaldiskinfo indir. Sağlık değerlerine bak. HDD ile mor ekran hatası daha önce hiç yaşamadım (3 kere HDD yakmış bir insanım.)