2023 ekim ayında monster küçükçekmece servisine bilgisayarımı bakım için götürdüm. Servis elemanı ilgilendi bakımını yaptı aldım bilgisayarımı. Fakat bu son kaç aydır ciddi derecede ısınma sorunu ile karşılaştım boştayken 70 derecelere kadar ısınıyordu ve fan hiç bir şekilde durmuyordu. Dün bi termal macun ile termal pad satın alıp kendim sökmeye karar verdim. İlk olarak kasa arkasındaki 1 tane vidamın içerdeki yuvasının kırık olduğunu tespit ettim. İkinci şoku ise soğutma bloğunu kaldırdığımda yaşadım. Bloğun altındaki chipsetlerin üstünde termal macuna benzer bildiğiniz alçı gibi sertleşmiş bir madde vardı. Her şeyi temizledim ama o macuna benzeyen madde öyle bir yoğun sürülmüş ki anakartın her yerine bulaşmıştı kürdanla hassas bir şekilde kaldırdım yapabildiğim kadar. Ardından termal pad uygulaması yapıp işlemci ve ekran kartı çiplerini macunladıktan sonra topladım bilgisayarımı ve sonuç harika boştayken bilgisayar buz gibi ve çok sessiz. Uygulama anında çektiğim fotoğrafları yükleyeceğim. Monster ömür boyu bakım garantisi veriyor ya hani. Kısacası şunu diyeceğim ucuz etin yahnisi olmaz. Beleş etin hiç bir tadı olmaz. (Bilgisayarımdan çok memnunum)