ALFAz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 19
arkadaşlar laptop almak istiyorum ama monster mı msı mı karar veremedim hangisi daha iyi önerileriniz varmı
niye peki çok kararsız kaldımBence msı.
teşekkür ederimAynen insan çok değişik deşke onun alsadı dıyeceksiniz.
neden hangisini alırsam daha çok sıkıntı yaşarımMonster balon. MSI al derim.
"Asus G512LV-HN238-GAMING Intel Core i7 10870H 16GB 512GB SSD Fiyatı" https://www.hepsiburada.com/asus-g5...ir-bilgisayar-p-HBV000012J21S?magaza=TeknoryaHangisini almamı önerirsiniz peki 12 bin lik 14 bin felan maximum anlamıyoeum tam bilgisayar bileşenlerinden
Bilgisayarlara baktımda monsterin sitesi daha anlaşılır msı ye girdiğimde kafam karışıyo ingilizce hepDaha bilgisayarları görmeden hemen karar vermişsiniz. ?
Tabii Monster bilgisayarlarda sıkıntı yaşayanlara rastlamak zor değil.
Bilgisayarlara baktımda monsterin sitesi daha anlaşılır msı ye girdiğimde kafam karışıyo ingilizce hepDaha bilgisayarları görmeden hemen karar vermişsiniz. ?
Tabii Monster bilgisayarlarda sıkıntı yaşayanlara rastlamak zor değil.
Baktımda hoşuma gitmedi klavyesi"Asus G512LV-HN238-GAMING Intel Core i7 10870H 16GB 512GB SSD Fiyatı" https://www.hepsiburada.com/asus-g5...ir-bilgisayar-p-HBV000012J21S?magaza=Teknorya
Msi derim daha tecrübeli ve kaliteliarkadaşlar laptop almak istiyorum ama monster mı msı mı karar veremedim hangisi daha iyi önerileriniz varmı
Artik sundan vazgeç monster balon felan diyorsun ...... fanboyluk tasliyorsun yapma....Monster balon. MSI al derim.
Mercedes mi Fiat mı hangisi daha kaliteli sizce?arkadaşlar laptop almak istiyorum ama monster mı msı mı karar veremedim hangisi daha iyi önerileriniz varmı
Bunu ilk kez dedim fanboyluk ne alaka?Artik sundan vazgeç monster balon felan diyorsun ...... fanboyluk tasliyorsun yapma....
Ilk kez mi dedin .....Bunu ilk kez dedim fanboyluk ne alaka?
Modelden modele değişir.arkadaşlar laptop almak istiyorum ama monster mı msı mı karar veremedim hangisi daha iyi önerileriniz varmı