monster mı msı mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALFAz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Kararsız kalmayınız birini aliniz çünkü malzeme kaliteli orta seviyelidir.

ALFAz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Hangisini almamı önerirsiniz peki 12 bin lik 14 bin felan maximum anlamıyoeum tam bilgisayar bileşenlerinden

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
Daha bilgisayarları görmeden hemen karar vermişsiniz. ?

Tabii Monster bilgisayarlarda sıkıntı yaşayanlara rastlamak zor değil.

ALFAz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19

Bilgisayarlara baktımda monsterin sitesi daha anlaşılır msı ye girdiğimde kafam karışıyo ingilizce hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarlara baktımda monsterin sitesi daha anlaşılır msı ye girdiğimde kafam karışıyo ingilizce hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktımda hoşuma gitmedi klavyesi

intocrates

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
316
Kalite yönünden kesinlikle MSI ancak F/P yönünden Monster. Para sorununuz yoksa tabii MSI.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
msi tabii ki
bu konuda daha önce açılmıştı

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Arkadaşlar Monster aldım ve eski kaliteyi bozduğunu gözümle gördüm. Bütün laptoplarında standart başka bir tasarıma gitmiş ve tasarımı düşmana güven dosta korku veriyor. Ekranı ve hoparlörü daha fabrikasyondan bozuk çıktı. Üstelik malzeme kalitesini gerçekten bozmuşlar.
Kesinlikle Monster önermiyorum, ben de iade ettim zaten

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Monster bilgisayar alan arkadaşlarımın çoğu ısınma probleminden müzdarip. Msı tavsiye ederim.

Meteh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Günümüzde laptop almak isteyen herkesin sorduğu bir soru aslında. Sektörde Monster markasından daha eski olan Msi markasının şuan monster ile karşılaştırılması bile bir başarıdır Monster için. Şöyle ki ben şuan güncel fiyat farkını söyleyim sizlere aynı özelliklere sahip iki model arasında 4.000 TL ye varan bir Msi pahalılığı gerçeği var. Her markanın iyi serisi vardır gerçeği ile hareket etmenizi tavsiye ederim. Örneğin : Acer Predator, Asus Zephyrus, Monster Tulpar (üst serileri) ve Semruk gibi bu serilerde hata payı ve üretim stoğuda alt modellere göre azdır. Tıpkı bir mercedes E ve S kasa gibi düşününüz. Ben Monster marka Magnezyum alaşımlı kasa Tulpar T5 V21 serisi kullanmaktayım Henüz 1 hafta olmadı detaylar ortaya çıkmadı. Ama diğer marka muadillerine erişmek için 4.000 TL daha param olsa kasadaki kabalığı ve panel parlıklık seviyesinden dolayı yine MSİ almazdım. Monster teknik servis ulaşılabilirliği ve Tulpar V21 üstü kasalardaki şık tasarım için yine aynı marka tercihim olurdu.