Monster Laptop Fanın dan Gelen Garip Ses

Poker1223

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar monster forumuna açtım fakat cevap gelmedi belki siz yardımcı olursunuz. elimde abra a5 v11.1 modeli bulunmak da alalı 6-7 ay oldu sorunsuz çalışıyordu bundan 5 gün öncesi normal laptopu açtım sol arka fanından garip sesler gelmeye başladı (1.video daki ses) daha sonra gider dedim az bekledim gitmedi bir oyuna girdim fanlar tam güç çalışınca 30 saniye içinde normal haline geldi.aradan 5 gün geçti yine bu sorunu yaşadım akşam vakitlerinde 1.video daki sesler başladı daha sonra başka birşey keşfettim klavyenin yanına hafif basınca 2.video daki ses çıkıyor diğer 3.video daki ise kapağı tam dik yapınca yine 2.video daki ses çıkıyor hafif indirince veya elini kapağa koyunca o cızırtı sesi gidiyor ama diğer ses devam ediyor

Son olan ses 1 saate yakın sürdü daha sonra eski çalışma haline geldi ayrıca herhangi bir donma vs yok ama korkuyorum bir sorun olursa diye

Not olarak laptop hiç açılmadı ve bakım vs yapılmadı.

Son düzenleyen moderatör:

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Servisiyle irtibata geçersen iyi olur. Onlar sıkıntı varsa düzeltirler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o videoları normal koy o dh linkini kaldır yerli forum linki olmaz videoları link kısaltmadan koyman gerek.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Merhaba arkadaşlar monster forumuna açtım fakat cevap gelmedi belki siz yardımcı olursunuz. elimde abra a5 v11.1 modeli bulunmak da alalı 6-7 ay oldu sorunsuz çalışıyordu bundan 5 gün öncesi normal laptopu açtım sol arka fanından garip sesler gelmeye başladı (1.video daki ses) daha sonra gider dedim az bekledim gitmedi bir oyuna girdim fanlar tam güç çalışınca 30 saniye içinde normal haline geldi.aradan 5 gün geçti yine bu sorunu yaşadım akşam vakitlerinde 1.video daki sesler başladı daha sonra başka birşey keşfettim klavyenin yanına hafif basınca 2.video daki ses çıkıyor diğer 3.video daki ise kapağı tam dik yapınca yine 2.video daki ses çıkıyor hafif indirince veya elini kapağa koyunca o cızırtı sesi gidiyor ama diğer ses devam ediyor

Son olan ses 1 saate yakın sürdü daha sonra eski çalışma haline geldi ayrıca herhangi bir donma vs yok ama korkuyorum bir sorun olursa diye

Not olarak laptop hiç açılmadı ve bakım vs yapılmadı.

1.video
2.video
3.video
Monster servisine ver cihazı.

Poker1223

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Servise vericem fakat şuanlık veremem 1-2 hafta sonra ozamana kadar birşey olurmu

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Fanlar notebook'un kasasına sürtüyor sanırsam. Sen hiç elleme direkt servise götür sonra belki seni suçlu bulabilirler dokunursan.