Rehber Monster Bukra Hoparlör İncelemesi

Bu konuyu okuyanlar

lordare

Moderatör
Moderatör
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
3,058
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
1,781
Puanları
113
Monster Bukra V1 Bluetooth Hoparlör satın aldım. Gerek özellikleri, gerekse özelliklerinin yanında muadillerine göre çok çok uygun fiyatı ile tercih sebebim oldu.
Öncelikle şunu belirteyim ki aldığıma pişman değilim, tam bir f/p fiyat performans Bluetooth hoparlörü kendisi.
20Watt toplam gücündeki bu hoparlör birçok muadiline göre başarılı. 10W+10W iki adet hoparlör barındırıyor ve surround ses sunuyor. Monster, bu modeli asla bilinmeyen Çinli bir firmaya yaptırmış ve üzerine kendi logosunu basıp piyasaya sürmüş. Üst ve alt kısımlarında bas esnasında oynar iki yuvarlak var ve üstlerine monster logosu basmış. Aynı zamanda açılış ve kapanışta Türkçe seslendirme yapmış.
Şunu da belirtmek isterim ki Türkçe seslendirme ve Monster logoları kalitesiz duruyor. Yani firmanın ürettiği bu ürüne Monster'in eklediği her şey, Monster parmağı olan şeyler dandik ve kalitesiz ucuz basit bir izlenim bırakıyor, buna da şaşırmamak lazım.
Hoparlör tiz hoparlör değil, bass hoparlörü. Yani sesler temiz ve tiz gelmek yerine biraz derinden geliyor. Yine de bu durum kötü bir şey değil. Hoparlörün kalitesi beni tatmin etti. Bass ağırlıklı bir hoparlör ve baslar tatmin etmenin ötesinde benden geçer not aldı. Ayrıca tiz seslere ulaşması gayet iyi, herhangi bir ses kayması, titreme vb durum yok. Şarkının orijinalindeki tiz ve pes sesleri olduğu gibi aktarıyor ve bunu gayet güzel başarıyor.
Ayrıca bu hoparlörün en güzel özelliği, iki tane hoparlör var ise TWS Kulaklıklar gibi senkronize bir şekilde iki Hoparlör birbirine bağlanıyor ve eşzamanlı ses çıkarabiliyor. Yani farklı noktalara konulan iki Bukra Hoparlör ile zaten surround olan ses kalitesini iki kat surround ve daha yüksek bir sese çıkarabilirsiniz.
Ayrıca hafıza kartı girişi, aux girişi gibi özellikleri göz ardı edilemez.
12 saat şarj süresi de gayet tatminkar.
Ben şimdilik beğendim. Gayet güçlü bir cihaz. Gecikme sorunu vs yaşamadım. Ayrıca cihaz su geçirmez.
Buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
300~350 lira civarı bir fiyat bandında.

Ürün linkleri:
 
Son düzenleme:

lordare

Moderatör
Moderatör
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
3,058
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
1,781
Puanları
113
Güncelleme |
12 saat şarj süresi normal dinleyiciler için sanırım. Zira bana şarj süresi 7-8 saat olarak yansıyor.
 

Fakehero

366. Gün
Emektar
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,350
Reaksiyon puanı
5,387
Puanları
113
Yaş
35
Hafıza kartı takılabilmesi güzel ama parça geçişi vs. belli bir zamandan sonra sıkabilir. Bende de iki tane LG Musicflow P5 var. Bunları da kendi uygulaması ile eşleyip kullanmak mümkün. Hatta android telefonlarda iki farklı bluetooth hoparlörü dual play ile bağlamak zaten mümkün. Fakat bu tür bağlantıda senkron bozukluğu olabiliyor.
 
Üst