Monster bilgilayar alınır mı?

eneS10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Monster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Monster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar
Aslında gayet alınabilecek bir bilgisayar,bir Monster kullanıcısı olarak soğutmanın çok ses çıkarması dışında hiç bir şikayetim yok,garantileri ve müşteri destekleri iyidir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
250 gb ssd az gelebilir ölü piksel ilk 30 gün içerisinde olursa garanti kapsamına giriyormuş bende biraz araştırdım ilk geldiği zaman bir kişide böyle bir sorun olmuş hemen değiştirmişler

eneS10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
250 gb ssd az gelebilir ölü piksel ilk 30 gün içerisinde olursa garanti kapsamına giriyormuş bende biraz araştırdım ilk geldiği zaman bir kişide böyle bir sorun olmuş hemen değiştirmişler
YouTube da bir videoya denk geldim ve cidden çok ugraştırmışlar teknik servis olarak bende almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt ettim

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
YouTube da bir videoya denk geldim ve cidden çok ugraştırmışlar teknik servis olarak bende almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt ettim
Monster teknik servisleri aslında gayet iyidir diye düşünüyorum,bu güne kadar bir sorun ile karşılaşmadım.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
şikayet var ada baktım çoğu sorun çözülmüş mağazaya gidip iyice bir kontrol edip alabilirsin ilerde böyle bir sorun çıkarsa laptopa bir monitör takabilirsin

Kaygusuz Bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Elektronik biraz şans işidir, ama Monster'dan uzak durmanı öneririm. İki yıl önce ben asus rog aldım arkadaşım abra aldı. Arkadaşım yarım yıl sorun yaşadı; gerek ölü pixel, gerek fan sesi, kasa yapısı ıvır zıvır. Zaten nette dolu sorun yazılı monster ile ilgili. Ben hala sorunsuz servis görmeden kullanıyorum. O ise monster ile akraba oldu :DD. Kısacası Dell, Asus diyorum.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Elektronik biraz şans işidir, ama Monster'dan uzak durmanı öneririm. İki yıl önce ben asus rog aldım arkadaşım abra aldı. Arkadaşım yarım yıl sorun yaşadı; gerek ölü pixel, gerek fan sesi, kasa yapısı ıvır zıvır. Zaten nette dolu sorun yazılı monster ile ilgili. Ben hala sorunsuz servis görmeden kullanıyorum. O ise monster ile akraba oldu :DD. Kısacası Dell, Asus diyorum.
Yav boşverin en iyisi beraber kasa toplayak .d

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
16.6.3 öneririm Trendyol'dan

ScorFy

Doçent
Reaksiyon puanı
363
Ölü piksel her alacağınız bilgisayarda olası bir sorun zaten. İçiniz rahat olsun Monster müşterileriyle ilgili bir marka.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Yok kardeşim ben bu forumda çok tartışmalı ürünü savunmamla tanınırım ama Monster gerçekten eski kalitesini bozmuş. Malzeme kalitesi gerçekten berbat. Teknik servisi ilgili ama sıfır ürünler bile sorunlu geliyor. Genel olarak bütün Monster modellerinde yaşanan Işık Sızması ve Hoparlör Cızırtısı sorunu mevcut. Malzemeleri de gerçekten kalitesiz. Başta inanmamıştım ama gözümle gördüm artık. İade edeceğiz

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hocam daha önceki Lenovo deneyimlerim sonucu Lenovo markayı asla almam ve tavsiye etmem. Çok çekip tüketici haklarıyla çözdüğüm sorunlar oldu :)
Her Lenovo aynı olacak diye bir şey yok ki. Her markanın sorunlu modelleri çıkabiliyor sonuç olarak. Mesela Legion 5 modelini sırf Lenovo diye almamak saçma olur. Aynı şey bu model için de geçerli.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Her Lenovo aynı olacak diye bir şey. Her markanın sorunlu modelleri çıkabiliyor sonuç olarak. Mesela Legion 5 modelini sırf Lenovo diye almamak saçma olur. Aynı şey bu model için de geçerli.
Benim sorunum direk Lenovo'nun Türkiye yetkili servisiyle :)
Bir de bilgisayarlarına bir dönem koyduğu reklam casus yazılımları (bir dönem dedim çünkü hala koyuyor mu bilmiyorum)
Ayrıca cep telefonlarını güncellemeler ile gerçek anlamda çöpe çevirdiğine de şahit oldum
Evet Lenovo'nun bilgisayarını ve cep telefonunu yıllarca direne direne kullandım :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Benim sorunum direk Lenovo'nun Türkiye yetkili servisiyle :)
Bir de bilgisayarlarına bir dönem koyduğu reklam casus yazılımları (bir dönem dedim çünkü hala koyuyor mu bilmiyorum)
Ayrıca cep telefonlarını güncellemeler ile gerçek anlamda çöpe çevirdiğine de şahit oldum
Evet Lenovo'nun bilgisayarını ve cep telefonunu yıllarca direne direne kullandım :)
Cep telefonu ayrı bir şey hocam. Bilgisayar ile kıyaslamak pek mantıklı değil. İkisi ayrı sektör, iki sektördeki deneyimleri de farklı firmanın. Ancak dediğiniz gibi servisi pek iyi değil. Fakat bu fiyatlarda kusursuz ürün bulmak da zor. Ya ürünün kendisi sorun verecek ya da başka bir yerde patlak verecek maalesef.