Aslında gayet alınabilecek bir bilgisayar,bir Monster kullanıcısı olarak soğutmanın çok ses çıkarması dışında hiç bir şikayetim yok,garantileri ve müşteri destekleri iyidir diye düşünüyorum.Monster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar
250 gb ssd az gelebilir ölü piksel ilk 30 gün içerisinde olursa garanti kapsamına giriyormuş bende biraz araştırdım ilk geldiği zaman bir kişide böyle bir sorun olmuş hemen değiştirmişlerMonster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar
YouTube da bir videoya denk geldim ve cidden çok ugraştırmışlar teknik servis olarak bende almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt ettim250 gb ssd az gelebilir ölü piksel ilk 30 gün içerisinde olursa garanti kapsamına giriyormuş bende biraz araştırdım ilk geldiği zaman bir kişide böyle bir sorun olmuş hemen değiştirmişler
Monster teknik servisleri aslında gayet iyidir diye düşünüyorum,bu güne kadar bir sorun ile karşılaşmadım.YouTube da bir videoya denk geldim ve cidden çok ugraştırmışlar teknik servis olarak bende almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt ettim
şikayet var ada baktım çoğu sorun çözülmüş mağazaya gidip iyice bir kontrol edip alabilirsin ilerde böyle bir sorun çıkarsa laptopa bir monitör takabilirsinYouTube da bir videoya denk geldim ve cidden çok ugraştırmışlar teknik servis olarak bende almayı düşünüyorum ama biraz tereddüt ettim
Laptop için öyle ama içim rahat etmicek çok gezmiyorsan felan kasa topla kardeşlaptop için alına bilecek en mantıklı marka
Üniversite de kullanacağım için kasa toplayamıycamLaptop için öyle ama içim rahat etmicek çok gezmiyorsan felan kasa topla kardeş
eve mi çıkacaksın yoksa yurt mu ? ev değilse tahmin ettiğin kadar rahat olamazsın.Üniversite de kullanacağım için kasa toplayamıycam
Yav boşverin en iyisi beraber kasa toplayak .dElektronik biraz şans işidir, ama Monster'dan uzak durmanı öneririm. İki yıl önce ben asus rog aldım arkadaşım abra aldı. Arkadaşım yarım yıl sorun yaşadı; gerek ölü pixel, gerek fan sesi, kasa yapısı ıvır zıvır. Zaten nette dolu sorun yazılı monster ile ilgili. Ben hala sorunsuz servis görmeden kullanıyorum. O ise monster ile akraba olduD. Kısacası Dell, Asus diyorum.
?Yav boşverin en iyisi beraber kasa toplayak .d
16.6.3 öneririm Trendyol'danMonster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar
Ölü piksel her alacağınız bilgisayarda olası bir sorun zaten. İçiniz rahat olsun Monster müşterileriyle ilgili bir marka.Monster kullanan yada öneren varmı abra A5 V15.5 modelinden almayı düşünüyorum ama şikayet çok monster ile ilgili ips ekranlarında ölü piksel oluyor diyorlar
Hocam daha önceki Lenovo deneyimlerim sonucu Lenovo markayı asla almam ve tavsiye etmem. Çok çekip tüketici haklarıyla çözdüğüm sorunlar olduO bilgisayarı aldığınız zaman RAM ve SSD yükseltmesi yaptığınız taktirde 8K'yı geçecek zaten. En azından böyle bir ürünü alın da, 7.5-8K vereceğiniz para da boşa gitmesin.
Lenovo IdeaPad AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti Fiyatı (hepsiburada.com)
Nasıl yani kaynak atar mısınız hocamMonster şuan en iyi laptop markalarından biri
Monster şuan bi kampanyası var 1tb ssd özelleştirmesi bedava![]()
Kampanya bitmiş hocamNasıl yani kaynak atar mısınız hocam
Her Lenovo aynı olacak diye bir şey yok ki. Her markanın sorunlu modelleri çıkabiliyor sonuç olarak. Mesela Legion 5 modelini sırf Lenovo diye almamak saçma olur. Aynı şey bu model için de geçerli.Hocam daha önceki Lenovo deneyimlerim sonucu Lenovo markayı asla almam ve tavsiye etmem. Çok çekip tüketici haklarıyla çözdüğüm sorunlar oldu![]()
Benim sorunum direk Lenovo'nun Türkiye yetkili servisiyleHer Lenovo aynı olacak diye bir şey. Her markanın sorunlu modelleri çıkabiliyor sonuç olarak. Mesela Legion 5 modelini sırf Lenovo diye almamak saçma olur. Aynı şey bu model için de geçerli.
Cep telefonu ayrı bir şey hocam. Bilgisayar ile kıyaslamak pek mantıklı değil. İkisi ayrı sektör, iki sektördeki deneyimleri de farklı firmanın. Ancak dediğiniz gibi servisi pek iyi değil. Fakat bu fiyatlarda kusursuz ürün bulmak da zor. Ya ürünün kendisi sorun verecek ya da başka bir yerde patlak verecek maalesef.Benim sorunum direk Lenovo'nun Türkiye yetkili servisiyle
Bir de bilgisayarlarına bir dönem koyduğu reklam casus yazılımları (bir dönem dedim çünkü hala koyuyor mu bilmiyorum)
Ayrıca cep telefonlarını güncellemeler ile gerçek anlamda çöpe çevirdiğine de şahit oldum
Evet Lenovo'nun bilgisayarını ve cep telefonunu yıllarca direne direne kullandım![]()
Bilgisayar ile cep telefonu üretimi bir değil.... ikiside ayrıbilgisayarını ve cep telefonun