Monitörüm Bozuldu

LunaDKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugün uyandım bilgisayarımı açtım ve monitörün altında bir siyahlık olduğunu farkettim, hdmi kablosunu söktüm taktım monitörü aşağı yukarı yapınca tamamen siyah oldu söktüm taktım gene siyahlık geldi, kabloyu defalarca kez farklı bi kablo ile denedim genede gitmedi. sizce nedendir ve buna ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraf Ekleyemiyorum arkadaşlar yardımcı olurum diyen varsa başka platform üzerinden iletebilirim

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Monitörünüzde Displayport, DVI veya VGA varsa ekran kartını takıp öyle deneyebilir misiniz?

LunaDKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
monitörümde girişler var ancak ekran kartım yeni nesil olduğu için sadece displayport ve hdmi var, displayport kablosu elimde yok maalesef

Umut EY

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugün uyandım bilgisayarımı açtım ve monitörün altında bir siyahlık olduğunu farkettim, hdmi kablosunu söktüm taktım monitörü aşağı yukarı yapınca tamamen siyah oldu söktüm taktım gene siyahlık geldi, kabloyu defalarca kez farklı bi kablo ile denedim genede gitmedi. sizce nedendir ve buna ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraf Ekleyemiyorum arkadaşlar yardımcı olurum diyen varsa başka platform üzerinden iletebilirim
Giriş bozuktur başka giriş dene.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
monitörümde girişler var ancak ekran kartım yeni nesil olduğu için sadece displayport ve hdmi var, displayport kablosu elimde yok maalesef
Ekran kartında DVI var mı? Ekran kartın nedir?

LunaDKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başka giriş deneyeceğim, Ekran kartımda DVI Bulunmamakta MSİ GTX 1660 Super Modelini Kullanmaktayım

LunaDKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Maalesef, içinde displayport bulamadım hdmi vermişler sanırım hatırlamıyorum

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Bir Displayport kablosu satın alın. Ve aldığınız gün yeniden konu açın.