ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
arkadaşlar mönitörlü bilsiyar var mı varsada iyi mi kullanışlı mı
iMac var kullanışlıdır.arkadaşlar mönitörlü bilsiyar var mı varsada iyi mi kullanışlı mı
Ha monitöre dahil olan sistemden mo bahsediyorsunuz?arkadaşlar mönitörlü bilsiyar var mı varsada iyi mi kullanışlı mı
Hayır öyle demek istemedi monitörün içine kurulu pc varmı dedi çalışma içinse bu gayet iyi knk ACER C24-963 Berem.005 23.8" i5-1035 1TB 8GB Win10 All In One Bilgisayar GriMonitörlü bilgisayar önerisi istediniz herhalde. Tam bütçeniz nedir? Monitör dahil.
Şu kasasız kalın monitörlü bilgisayarlardan mı bahsediyorsunuz?arkadaşlar mönitörlü bilsiyar var mı varsada iyi mi kullanışlı mı
Tamam ben yanlış anlamışım. Neyse insanlık hali olabilir. ?Hayır öyle demek istemedi monitörün içine kurulu pc varmı dedi çalışma içinse bu gayet iyi knk ACER C24-963 Berem.005 23.8" i5-1035 1TB 8GB Win10 All In One Bilgisayar Gri
Eğer ki öyleyse gerçekten kullanışlıdır iş yerleri için ama oyun oynayacaksan kasalı bilgisayar al.Şu kasasız kalın monitörlü bilgisayarlardan mı bahsediyorsunuz?
oyunmu oynucaksın yoksa iş içinmi7000 tl üzeri
Buna bakabilirsiniz.7000 tl üzeri
oyun oynamak için all in one pc alınmamalıdıroyun oynamak için
Knk o zaman kasası dışarda almanı öneririm oyun oynamak için böyle bir sistem yok ama 13k bütçen varsa laptop alabilirsin ama hazır sistem öneririmoyun oynamak için
Oyun için All İn One önermem.oyun oynamak için
Hayır. Kasalı bir bilgisayar veya oyuncu laptopu alın.yani oyun oynatmaz mı
Performanslı olmaz.yani oyun oynatmaz mı
oyun oynatacak bilgisayar varmı bütce 8000tl
all in one olur farketmez
ben kendim 2 hafta önceye kadar allinone kullanıyordum oyun açar ama sistem yükseltmesi çok zor laptop un büyük ekran versiyonu gibi birazyani oyun oynatmaz mı
yok zaten sistem yükseltmek için değil az yer ve oyun açsın yeterben kendim 2 hafta önceye kadar allinone kullanıyordum oyun açar ama sistem yükseltmesi çok zor laptop un büyük ekran versiyonu gibi biraz