Soru Pttcell, 40gb faturalı hat alıyorum, sorum var.

Reaksiyon puanı
4,728
Arkadaşlar bana mantıklı geldi, pttcell faturalı 40gb alacam 520₺ aylık ödemesi var.

Sorum şu sınırsız sosyal medya varmış, bunun içinde youtube ve instagram var mı?

Sınırsız dan kasıt mesela youtube varsa video yada tv açtım rahat rahat saatlerce izleyebilir miyim?

Benim için YouTube ve instagram önemli.

Reaksiyon puanı
4,728
Buraya baktım zaten sadece sınırsız sosyal medya olayını anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya baktım zaten sadece sınırsız sosyal medya olayını anlamadım

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Tarife kapsamındaki aboneler, Sınırsız Sosyal Medya kampanyasından faydalanabilecektir. Sınırsız Sosyal Medya Kampanyasına dahil uygulamalar Facebook, Instagram, X, Youtube, Tiktok ve Snapchat

Youtube, instagram sormuşsun bunun cevabı linkte olduğu için sadece linki paylaştım.

Sınırsız sosyal medya diyorsa bunun bir sınırı olmamalıdır.

Reaksiyon puanı
4,728
Tarife kapsamındaki aboneler, Sınırsız Sosyal Medya kampanyasından faydalanabilecektir. Sınırsız Sosyal Medya Kampanyasına dahil uygulamalar Facebook, Instagram, X, Youtube, Tiktok ve Snapchat

Youtube, instagram sormuşsun bunun cevabı linkte olduğu için sadece linki paylaştım.

Sınırsız sosyal medya diyorsa bunun bir sınırı olmamalıdır.
Hattı aldım kardeşim, 30gb verdiler nedense bakacam sonrasına teşekkür ederim, dün aldım hattı Türk Telekom almak istedim ama pttcell e göre baya pahalıydı o yüzden PTTcell aldım

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
694
Ben de zamanında Bimcell almıştım hala kullanıyorum. Acaba Türk Telekom altyapısında diye benzer çekim güçlerine sahipler mi yoksa farklı mı işliyor.

Çok ucuz yoksa

Reaksiyon puanı
4,728
Ben de zamanında Bimcell almıştım hala kullanıyorum. Acaba Türk Telekom altyapısında diye benzer çekim güçlerine sahipler mi yoksa farklı mı işliyor.

Çok ucuz yoksa
Kardeşim şöyle oldu eski hattan borcum varmış Türk Telekoma hattı bu yüzden açmamışlar ödedim borcu PTT aradım dediler o hat iptal oldu gelin en baştan yapalım dediler, böyle olunca PTT den vaz geçtim, gittim Türk Telekom 30gb paketini aldım, yanına sınırsız instagram, kullanıyorum şuan yeni hattı eski hattı kapatacam artık.