Monitöre Ps 4 bağlanır mı?

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam abi çok saol dualschock ve kamerasıda ps 4 ün region free yani hepsinde çalışıyor sanırım öyle mi

incicireyiz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim forumda derdime derman ararken senin bu yazını gördüm ve sana ulaşabilmek için hemen üye oldum . az önce bi hdmi to vga ara kablosu aldım ve ps4 ü monitöre bağladım ancak görüntü gelmedi . sana sormak istediğim ise linkte verdiğin aparat çalışırmı işimi görürmü ve sen denedin mi ? eğer onayın varsa alacam . senin sözüne bağlı olarak alıp almicam .
şimdiden sağol kardeşim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kardeşim forumda derdime derman ararken senin bu yazını gördüm ve sana ulaşabilmek için hemen üye oldum . az önce bi hdmi to vga ara kablosu aldım ve ps4 ü monitöre bağladım ancak görüntü gelmedi . sana sormak istediğim ise linkte verdiğin aparat çalışırmı işimi görürmü ve sen denedin mi ? eğer onayın varsa alacam . senin sözüne bağlı olarak alıp almicam .
şimdiden sağol kardeşim

PS4 te her dönüştürücü işe yaramıyor. Kullanmadım ama bu dönüştürücü yüz de yüz işe yarıyor. PS4 konusunda 14-15 sayfalar da ayrıntılı bilgi vermiştim.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/381145-playstation-4-kullananlar-kulubu-14.html

http://forum.shiftdelete.net/playstation/381145-playstation-4-kullananlar-kulubu-15.html

HDMI to VGA Dönüştürücü - Ses Çıkışlı PC-PS4-PS3-Xbox360-XboxOne - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 228902589

incicireyiz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araştırma yaparken bunu bikaç yerde daha görmüştüm hocam ve şuan kafama yattı aslında , çaresizlikten işte :/
hocam al diyorsan alayım ben bunu güveniyormusun bu cihaza

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
araştırma yaparken bunu bikaç yerde daha görmüştüm hocam ve şuan kafama yattı aslında , çaresizlikten işte :/
hocam al diyorsan alayım ben bunu güveniyormusun bu cihaza

Yeni bir monitör alacak durumunuz yoksa alın. Vga monitör de sorunsuz kullanırsınız. İstanbuldaysanız satıcı ile iletişime geçip elden de alabilirsiniz. Fiyatı da indirmesini isteyebilirsiniz.

incicireyiz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
monitör alacak durumum yok şuan hocam tek çare bu cihazı almak , istanbulda değilim ancak fiyatı indirmesini isteyebilirim sanırım ama en fazla bir kaç tl iner dahası nemümkün

ve hocam son sorum olacak güvenebilirmiyim bu cihaza yine umutlarımın suya düşmesini istemem

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
monitör alacak durumum yok şuan hocam tek çare bu cihazı almak , istanbulda değilim ancak fiyatı indirmesini isteyebilirim sanırım ama en fazla bir kaç tl iner dahası nemümkün

ve hocam son sorum olacak güvenebilirmiyim bu cihaza yine umutlarımın suya düşmesini istemem

Güvenebilirsiniz. Sorunsuz bir şekil de çalışır.

incicireyiz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ben en kısa sürede siparişimi verip sizi haberdar edeceğim

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
VGA dönüştürücüleri var ona uygun bir kablo bulabilirsen görüntüyü aktarabilirsin.