- Reaksiyon puanı
- 68
Bilgisayarı açınca monitor sinyal yok diyip kapaniyo bilgisayar hala çalışıyor yardım ederseniz sevinirim.
Hayır hocam, sistem açılırken bir tuşa basıyorsunuz karşınıza sistemin kralı olan BIOS çıkıyor.Tüm kabloları çıkarıp birdaha taktım ve şuan düzgün çalışıyo BİOS un ne olduğunu hiç bilmiyorum MSI FastBOOT diye bir uygulama var bilgisayarımda BİOS filan yazıyodu o mu acaba
BIOS meselesi sistemi güvenli modda açmayı denemek içindi.2. mesajı yazdıktan yarım saat sonra tam oyundayken ekran yine gitti
bir kablo hasar görmüş olabilir
kuzenim bilgisayar açıkken klavyeyi kurcalamıştı onla bi alakası olabilirmi acaba
Bişey daha sorucam BİOS da ne yapabilirim bu durumu çözmek için
Donanımla ilgili bir sorun varsa düzelmez. Ekran kartı sürücünü DDU ile silip yükle biRX 570 4 GB , 8 gb ram , i5 6500 3,20 GHz , anakart
MSI H110M GAMING
bilgisayarı sıfırlasak acaba sorun çözülür mü
Hata veriyor mu kapanmadan önce?Hdmi 'yı denedim olmadı vga zaten kasada yok ekran kartının driverini indirmedim bilgisayarın ne zaman kapanacağı belli olmuyo demin dediğim gibi bi anda gitti sıfırlasak düzelmez mi bios a girdim mouse ve ses gitti
HDMI kablosunu ekran kartına taktın değil mi?DVI NO SİGNAL
Monitörün arkasındaki üstte dediğim düğmeleri denedin mi? Ekran kartının fanı falan yamuk değil değil mi?HDMI kablosunu ekran kartına taktım ama yine HDMI NO SİGNAL dedi sonra DVI yı denedim bu sefer yine DVI NO SİGNAL dedi ne zaman çalışıcağı belli olmuyo bu mesajı yazdıktan sonra valorant açim dedim hata vericekmi diye yine hata verdi pc de biraz geç açılıyo ondan biraz geç cevap veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun ekran kartından değil gibi gözüküyo eski ekran kartımı taktım ondada no signal dedi
BİOS un fotoğrafını atabilirim ordan bişey yapmam gerekiyorsa
kartın hala garantisi var rx570 in sıkıntı ekran kartındaysa iade edebilirim yada sıfırlarım bilgisayarı yavaş da açılyıo zaten hızlanır biraz eskisi gibi hızlı açılmıyo
Şimdi şey dene, PC açılırken Shift tuşuna basılı tutarken f8 tuşuna taramalı bas. Açılacak pencerede 'Sorun Gider' i seç, oradan 'Gelişmiş seçenekler' oradan da 'Başlangıç Ayarları' nı seç. Oradan da güvenli modu seçip sistemi öyle başlat. Sonra ekran kartı sürücüsünü DDU ile sil yükle.HDMI kablosunu ekran kartına taktım ama yine HDMI NO SİGNAL dedi sonra DVI yı denedim bu sefer yine DVI NO SİGNAL dedi ne zaman çalışıcağı belli olmuyo bu mesajı yazdıktan sonra valorant açim dedim hata vericekmi diye yine hata verdi pc de biraz geç açılıyo ondan biraz geç cevap veriyorum
sorun ekran kartından değil gibi gözüküyo eski ekran kartımı taktım ondada no signal dedi
BİOS un fotoğrafını atabilirim ordan bişey yapmam gerekiyorsa
kartın hala garantisi var rx570 in sıkıntı ekran kartındaysa iade edebilirim yada sıfırlarım bilgisayarı yavaş da açılyıo zaten hızlanır biraz eskisi gibi hızlı açılmıyo
DDU kısaca sürücü silme programıdır. Sürücü yüklemediysen sürücü silmeye gerek yok. Sadece sürücü yükle öyle dene.DDU ne oluyor acaba
bilgisayara ekran kartı sürücüsü yüklemedim
şimdi denicem dediğinizi driver inince
457 mb biraz fazlaymış
Güvenli mod sürücüyü indirebilmek içindi. İndikten sonra güvenli moda gerek yok. İnerken kapanırsa güvenli moda al öyle indirmeyi dene.şuanda driver iniyo indikten sonra bilgisayarı yeniden açıcam dediğiniz gibi shift sonra f8 e basıcam bir kaç kere güvenli mod açıldıktan sonra ne yapmam lazım
O programı senin indirmene gerek yok, programın lazım olduğu uygulamalar kendiliğinden indirecektir.Eğer bu sorunu düzeltirsem pc yavaş olduğu için sıfırlamayı düşünyorum önemli bişey yok oyun var sadece sıfırladıktan sonra indirmem gereken önemli programları söylermisiniz bazıları microsofor visual c++ 2013 diye bişey söylüyolar hala kaldımı böyle şeyler lazımmı yani
Sistem hâlâ kapanıyor mu peki?AMD Bug Report Tool Diye bir uygulama geldi şuan win tuşuna basınca
Driver inerken ekran siyah oldu geri geldi sonra arkadaki sesler hala geliyoduSistem hâlâ kapanıyor mu peki
BIOS güncellemesi için önce bilgisayarın kapanma sorununun çözülüp çözülmediğini öğrenmeliyiz. Güncellenirken PC kapanırsa servisle falan bayağı uğraşman gerekir. Yani BIOS'u kendin güncelleme.hangi parçaların driverlarını indirmek lazım ve BİOS update nasıl yapıcam chipset filan hiç masaüstü bilgisayar formatlammadım çünkü 5 senelik bilgisayar
Çözülmüştür umarım, bekleyip göreceğiz.hangi parçaların driverlarını indirmek lazım ve BİOS update nasıl yapıcam chipset filan hiç masaüstü bilgisayar formatlammadım çünkü 5 senelik bilgisayar
Driver inerken ekran siyah oldu geri geldi sonra arkadaki sesler hala geliyodu
acaba çözüldümü şuan sorun
Ekli dosyayı görüntüle 146225
Aklıma başka çözüm gelmiyorMalesef yine bilgisayar çalışıyor ama ekran yok gitti restart atıp geldim
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, format atarken hiç kapanmazsa sorun yine muhtemelen yazılımsal olur. En kötü yeni Windows yüklemek zorunda kalırsın.Format atarken kapanırsa sıkıntı olur bu arada Teşekkürler yardım ettiğin için
Benim gibi başka konular açanda var ama çözmüşlermi anlamadım sorunlarını