Monitör kapanıyor! Pc kendi kendine restart atıyor

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar pc'm delirdi pc yi açıyorum yarım saat geçiyor aradan monitor kapanıyor ardından otomatik bilgisayar kendine reset atıyor neden olur bunu düzeltebilecek var mı ? :( :(:(:(:( :mad:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Genelde bilgisayar reset atarken ekran kapanır, tekrar açıldığında yeniden açılır.
Bu bir arıza veya sıkıntı değildir, olması gereken budur. Eğer PC açılırken ekran kapanmıyorsa bu ilginç bir olaydır araştırma yapmak lazım :D

Sen ne yaparken bilgisayar reset atıyor ondan bahset biraz.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Genelde bilgisayar reset atarken ekran kapanır, tekrar açıldığında yeniden açılır.
Bu bir arıza veya sıkıntı değildir, olması gereken budur. Eğer PC açılırken ekran kapanmıyorsa bu ilginç bir olaydır araştırma yapmak lazım :D

Sen ne yaparken bilgisayar reset atıyor ondan bahset biraz.
farketmio böle pc yi açıom 30dakka sonra ekran donuyorr ardından ekran kapanıyır sonra ise otomatik reset atıyor kendine anlamadım ya :( virüsten şupeleniyorum bu arada pc m de ekran kartı yok .s

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
işlemcin aşırı ısınıyor olabilir. kasayı bi aç temizle fanları kontrol et çalışıyorlar mı diye, eğer laptop kullanıyorsan da hava kanalları tıkanmış olabilir temizlet

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim laptopda aynısını yapıyor ama servisden geldikden sonra beyni değişti ondan sonra yapmaya başladı saniyelik kapanıyor açılıyor bazende ekrana yazılar çıkıyor mavi mavi bu seferde ben reset atıyorum