Monitör kapanıyor ama kasa çalışıyor sorun ne olabilir ?

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar .Win 7 Home Basic yükledim bilgisayarıma.Şöyle bir durumla karşı karşıyayım : bir anda monitör kendini kapatıyor, klavye mouse vb. şeyler çalışmıyor. Ama kasa çalışıyor. Fanlar falan , ışığı yanıyor. Birde bilgisayarım yaklaşık 5 senelik. İlk Win 7 yüklediğimde ses kartı sürücüsünü bulmakta zorlanmıştım eski olduğundan. Yakın zamanlarda power'im patlamıştı yenisini taktım. Yardım ederseniz sevinirim ...

Bu da sıcaklık değerleri...
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/v/8uq96.jpg[/URL][/IMG]

Reaksiyon puanı
189
Ekran kartı görüntüyü kesiyor olmasın. Başka bir ekran kartı bulup deneme imkanın varsa dene...

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mouse ışığı sönüyor , klavyeninde aynı şekilde ustam ... Hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Bu aralar sıklaştı. Birde az önce film izleyeyim dedim 3.4 kere aynı şeyi yaptı. Tam ekran iken ...

Reaksiyon puanı
189
Ezbere bir şey söylemek zor. Donanım problemi ancak test ederek ortaya çıkar.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bnm anakart bnmkindn disklerde öyle markası pegasus mu ?

ekran kartı görüntüyü kesiyor olabilir bendede ati x1050 vardı sürekli ekran kartı görüntü vermeye kesti vs. diyodu ekran kartına macun sürdüm düzeldi ve temiz format + driver update iletabi

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cidden bilgisayarım Pegasus marka. Ram'ın bir tanesini çıkarıp tekrar taktım düzeldi anlamadım ... Sorun Çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar pc mi sabah kalkarken bismilah dedim actım acılmadı karşıma yazılar cıktı f2 f3 diye yazılar bastım windos dosyaları kurtarma diyo bekledim 1 saat sonra pc mi actım bu sefer kendi kendine kapanıyo kasa calişiyo klavyede ışık yok mausta ışık var bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AYNI SORUN bendede var kasa calısıyor ekran kapanıyor sorun neler olabilir ?_

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi hallettim beyler monitör kapanıyor ama hala pc çalışıyordu. Büyük ihtimal fanların, içerideki kartları soğutmamasından kaynaklanıyor. önce elektrik bağlantısını kontrol edin, sora fanın sogutup sogutmadıgını kontrol edin, tozlanmışta olabilir ama büyük ihtilmal fanların içerdeki kartları soğutmamasındandır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde Bilgisayarıma o problem oluyor oyun oynarken ekran gidiyor ama kasa çalışıyor yardım edermisiniz neden olabilir:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(Bilgisayarımı açıyorum belli bir süre sonra ekran kpanıyor ama kasa çalışıyor sorun nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Denetim Masasına Girin Güc Seceneklerinden Monüteri Veya Uyku Modunu Hicbirzaman Olarak Ayarlayın Dikkat Sadece Ekranı Kapanımda Kasası Çalışan Arkadaşlar İçin Diyorum.... Eger Oyun oynarken Donma felan filan olursa Ekran kartı Çöpe Böyle Şeylerin Tamiri Size randıman vermez Herkeze Hayırlı İşler

hakan bayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde Bilgisayarıma o problem oluyor oyun oynarken ekran gidiyor ama kasa çalışıyor yardım edermisiniz neden olabilir:helpsmilie:
Bendede iki gundur ayni sorun vardi oyunda olsun internette olsun dedigin gibi pat diye ekran goruntu gidiyordu ati 7970 hd ekran karti kullaniyordum sorun ondaymis soktum onborttan bagladim yiklendim pcye hatta autocad actim hicbirsikinti yapmadi 2 saat kadar zorladim sonra kendim actim kapattim duzeldi ama ekran karti alicam masraf cikti anlicaniz